Elämäntaito: Päivi Niemi: ”Hetken hyvä kannattaa maksimoida” Ihmisiä ja ilmiöitä: Suomen viihteessä kristinusko näkyy useimmiten joko ahdistavana uskontona tai mitäänsanomattomana harrasteluna

Hillsong: Let Hope Rise on ylistyskokemus elokuvateatterissa!

 

Hillsong: Let the Hope Rise -dokumentti kertoo pienen australialaisen kaupunkiseurakunnan musiikkiryhmän tiestä maailmanlaajuiseksi ilmiöksi.

Uutta elokuvatyylilajia edustava Hillsong: Let Hope Rise on amerikkalaisen Michael John Warrenin ohjaama dokumenttielokuva, joka sai ensi-iltansa 16.9.

Dokumentti on ylistyskokemus elokuvateatterissa!

Kotimaa Neliöb. 27.3.-2.4.

Dokumentti kertoo pienen australialaisen kaupunkiseurakunnan musiikkiryhmän tiestä maailmanlaajuiseksi ilmiöksi. Yhtye on nimeltään Hillsong UNITED. Dokumentille on satanut kiitosta, ja sen on muun muassa sanottu olevan ”Elokuva, jota maailma kipeästi tarvitsee juuri nyt” ja ”Mahtava elokuva koko kristikunnalle”.

Hillsong UNITEDin musiikki on niin suosittua kristittyjen keskuudessa, että minä tahansa sunnuntaina kerrotaan yli 50 miljoonan kirkkovieraan ympäri maailmaa laulavan Hillsongin lauluja.

– En ole uskonnollinen ihminen, mutta olen oppinut uutta työskennellessäni ja ystävystyessäni Hillsong UNITED -bändin jäsenten kanssa.

– He ovat ihania ihmisiä. He antavat aidosti itsestään ja tukevat aidosti toisia. En usko samoihin asioihin kuin he, mutta uskon tulleeni paremmaksi ihmiseksi vietettyäni vuoden tutustumalla heihin, sanoo ohjaaja Michael John Warren.

Warren sanoo myös, ettei hän yhtään liioittele todetessaan, että Hillsong UNITEDin missiona on synnyttää musiikkia, joka pyrkii tekemään Jeesuksen tutuksi ihmisille.

SVL