Laulava äitienpäiväkortti kerää rahaa maasai-tytöille Tansaniaan

 

Rovaniemenseurakunta.fi

Viime joulun tienoilla rovaniemeläinen Anna Enbuske järjesti ystävineen Laulava joulukortti -tempauksen, jonka tuottamat 800 euroa menivät maasai-tyttöjen koulutuksen tukemisen hyväksi. Nyt äitienpäivän lähestyessä nuoret ovat aikeissa uusia paljon hyvää aikaansaaneen tempauksen.

Laulava joulukortti -tempaus onnistui hienosti ja keräsi hyvin rahaa maasai-tytöille Tansaniaan. Enbusken silloin eri väyliä hyödyntämällä kokoama lauluryhmä oli 14 nuoren porukka, mutta nyt ryhmä on saanut kasvaa ja uusia nuoria on tulossa mukaan tempaukseen. Lauluryhmä ilahduttaa kortin ostaneita ihmisiä kahdella äitienpäivän jälkeisellä viikolla, eli 11.-24.5.

– Se, että miten olen kavereiden kanssa käynyt laulamassa, auttaa konkreettisesti avun tarpeessa olevia nuoria tyttöjä! Tietysti harmittaa lukea, että yhä aika harva tytöistä on kummiohjelmassa, mutta eiköhän asiat laulamalla parane. Uskon, että äitienpäiväkortista tulee vielä suurempi menestys kuin joulukortista, Enbuske kertoo Suomen Lähetysseuran artikkelissa.

Kirkkorekry neliöb. 29.4.-12.5.

Kortteja on mahdollista ostaa vielä tänään. Ohjeet kortin tilaamiseen löydät täältä.
Rovaniemen nuoret ovat mukana kesäkuussa Lähetysjuhlilla kertomassa tempauksistaan maasai-tyttöjen hyväksi.

Lähde: Suomenlahetysseura.fi