Lastenkirkko.fi:n joulukalenterin luukuilla vilkasta

 

Lastenkirkko.fi:n joulukalenteri on jo vilkkaassa käytössä. Kolmen ensimmäisen luukun aukeamisen jälkeen käyntien määrä sivustolla on kymmenkertaistunut.

Ulkomailta sivuilla on käyty eniten Kanadasta, Euroopan maista ja Turkista.

Joulukalenterin luukkujen takana on peli tai video. Peleissä muun muassa taivalletaan kamelilla itämaan tietäjien kanssa käärmeitä ja rotkoja väistellen tai napataan lumihiutaleita. Ratkomaan pääsee sokkeloa, numerotehtäviä ja palapelejä.

IK-opisto neliöb. 15.-28.7.

Joulukalenterin aukeamisen jälkeen käyntejä on ollut päivittäin 1 500-3 500. Keskimäärin sivustolla on päivittäisiä käyntejä 150-350.
Joulukalenteri löytyy osoitteesta www.lastenkirkko.fi.

Online-kerhoja pyhäkoulumajassa

Esi- ja alakouluikäisille suunnattu Lastenkirkko.fi avattiin vuoden 2009 alussa. Lastenkirkko on lapsille suunnattu virtuaalinen kohtauspaikka, jossa on useita lapsille suunnattuja aktiviteetteja kuten chat, pelejä, videoita, musiikkia, rukoustauluja ja Raamatun kertomuksia.

Sivustolla on mahdollisuus tutustua kristinuskon ydinasioihin ja liikkua oman hahmon kanssa kirkon eri tiloissa. Lastenkirkko.fi:n pyhäkoulumajassa pidetään online-kerhoja ja -hartauksia, joihin lapset voivat osallistua.

Lastenkirkkoa ovat olleet tekemässä Espoon, Helsingin, Oulun, Tampereen, Turun ja Kaarinan ja Vantaan seurakuntayhtymät sekä Seurakuntien Lapsityön Keskus ry ja PTK – poikien ja tyttöjen keskus. Sivuston käytännön tehtävistä vastaa Vantaan seurakuntien viestintä. Lastenkirkko.fi on osa valtakunnallista Hengellinen elämä verkossa -hanketta.