Elämäntaito: Tuomo Burman, miten elefantti syödään? Ihmisiä ja ilmiöitä: Delfiininkouluttaja uskoo, että eläimiä voi kouluttaa eettisesti — vähän niin kuin Jumalakin kasvattaa lapsiaan

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy on nykyään Publiva Oy

 

Päivi Lipponen haastatteli Helsingin Kirjamessuilla kirjailija ja terapeutti Tommy Hellsteniä, joka on yksi Publivan kirjailijoista.

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy muuttaa nimensä. Yrityksen uusi nimi on Publiva Oy. Uusi nimi on otettu käyttöön lokakuussa 2019.


Yhtiöön kuuluvat edelleen kolme vahvaa kustantamoa Edukustannus, Kirjapaja ja Lasten Keskus.

– Liiketoiminnan kasvun myötä yrityksemme nimenmuutos on tullut ajankohtaiseksi. Muutoksella haluamme selkeyttää yritysrakennettamme ja panostaa entisestään kaikkien kolmen liikemerkin kehittämiseen, sanoo toimitusjohtaja Juha-Pekka Heinonen.

Perheniemi neliöb. vkot 21-22. MJa

Publiva Oy kustantaa kirjoja ja sisältöjä kaikkiin elämän vaiheisiin.

Edukustannus auttaa opettajia ja oppilaita uudistumaan digitaalisen murroksen keskellä. Se tarjoaa heille erilaisia välineitä oppimiseen.

Kirjapaja kustantaa tietokirjoja elämäntaidon, hyvinvoinnin, kulttuurin ja yhteiskunnan aloilta. Edustettuna on myös maailmankatsomuksellinen, hengellinen ja teologinen kirjallisuus sekä kirkolliset kirjat.

Lasten Keskus tunnetaan laadukkaista lasten- ja nuortenkirjoista sekä kasvatukseen liittyvästä ammattikirjallisuudesta.