Hyvät: Viikon debatti ehdolla vuoden radio-ohjelmaksi: ”Lajissaan ainutlaatuinen” – Radio Dei kisaa myös juontajatittelistä

Lapsille suunnattu animaatioelokuva sai Kirkon mediasäätiön suurimman tuotantotuen

 

Mats Långbackan tuottama ja Tiina Halosen sekä Tuomo Leinon ohjaama lapsille suunnattu animaatioelokuva Evankeliumi sai Kirkon mediasäätiön syksyn tuenjaossa suurimman tuen, 60 000 euroa.

Kirkon mediasäätiö jakoi tukea yhteensä 122 000 euroa yhdeksälle eri ohjelmahankkeelle.

Långbackan lastenelokuvan pyrkimyksenä on löytää Luukkaan jouluevankeliumin kautta Joosefin ja Marian sijattomuuden vahva rinnastus nykypäivään.

Tuottaja Marko Kulmalan dokumentti Satasen laina sai tuotantotukea 19 000 euroa. Dokumentti tutkii, kuka konkreettisesti hyötyy, kun yksittäinen henkilö lahjoittaa 100 euroa Naisten pankin kautta Nepaliin.

Sansa Neliöb. 13.2.-12.3.

Taavi Vartian tuottama ja ohjaama Thank You for the Music sai tuotantotukea 8000 euroa. Dokumenttimusikaali seuraa Sierra Leonen entisten lapsisotilaiden ja näiden uhrien perustaman Peace-bändin kiertuetta ympäri tätä maailman köyhintä maata.

Tänä syksynä Mediasäätiön tukea haettiin kaikkiaan 68 ohjelmahankkeeseen. Hakemusten yhteisarvo oli runsas miljoona euroa.

Kirkon mediasäätiö tukee uskontoa ja elämänkatsomusta käsitteleviä ohjelmia. Tähän mennessä se on jakanut ohjelmatukea yhteensä noin 1,9 miljoonaa euroa. Kirkon mediasäätiö jakoi ohjelmatukea nyt kymmenennen kerran.

 
Artikkelibanneri perussanoma