Yleinen: Arvio: Joulun ihme valkokankaalla 

Lähetystyön suunta puhuttaa

 

Missiologisten päivien pääpuhuja on englantilainen Martin Lee

Äskettäin Etelä-Afrikan Kapkaupungissa pidettiin Lausanne III -lähetyskonferenssi. Sen antia voi kuulla Helsingissä, kun Agricolan kirkossa alkavat missiologiset päivät ensi viikon torstaina.

Tarjolla on muun muassa tuoretta tietoa maailmanlähetyksen nykytilasta ja suunnasta. Pääpuhujana on englantilainen Martin Lee.

Kristittyjen yhteisessä tapahtumassa pohditaan, mitä Jumala juuri nyt puhuu maailmanlaajuisesti lähetystyön edistämiseksi. Erityisteemoja ovat mm. vanhojen lähetysjärjestöjen rooli, maahanmuuttajat, ihmiskauppa, muslimit, kärsivät kristityt ja päihdekuntoutus. Missiologisia opintopäiviä vietetään Agricolan kirkossa Helsingissä 25.-26.11.

Pääpuhuja Martin Lee on Englannin suurimman lähetysjärjestöjen verkoston Global Connectionsin pääsihteeri. Hänellä on näköalapaikka lähetystyön uusiin haasteisiin. Suomalaisia puhujia ovat mm. Hannu Nyman, Teuvo V. Riikonen, Pirkko Säilä, Kari Tassia, Pekka Huhtinen ja Timo Keskitalo.

Sansa Neliöb. 14.11.-13.12. MJa

Suomen Evankelinen Allianssi järjestää Missiologiset opintopäivät Rakas lähetys -teemavuoden merkeissä. Ohjelmaan voi tutusta ja ruokailuihin ilmoittautua nettisivuilla www.suomenea.fi/.

Samalla viikolla järjestetään myös kaksi muuta lähetystapahtumaa: Missiologinen symposiumi 25.11. ja nuorten aikuisten Trans4mission10 27.11.

 
Artikkelibanneri perussanoma