Yleinen: Tuomas Enbuske kuvaa luterilaista uskoaan: ”Ei kielilläpuhumista, ei ikoneja, ei suitsukkeita – Sana riittää”

Lähes 9000 nuorta jumalanpalveluksessa Turussa

 

Maata Näkyvissä -festareiden huippuesiintyjinä nähtiin USA:sta saapunut Newsboys (Pressikuva)

Maata Näkyvissä –festarit sujuivat iloisissa tunnelmissa. Tapahtuman järjestelyistä vastaava Sleyn nuorisotyönjohtaja Juha Heinonen oli viikonlopun päättyessä tyytyväisellä ja iloisella mielellä. Heinonen kertoo kaiken sujuneen hyvin.
– Festarit ovat joka vuosi ainutlaatuinen tapahtuma, ja tuntuu, että tällä kertaa mukana oli oikein erityinen rauha. Olo on kaiken kaikkiaan kiitollinen.

Tapahtuman järjestämiseen tarvittiin tänä vuonan noin 1200 talkoolaista.
– On osa sitä ihmettä, että meille löytyy tämä määrä talkoolaisia ja että millä asenteella he ovat liikkeellä. Monet laittavat paljon työtä tämän tapahtuman eteen, ja se panee itsenkin nöyräksi, Heinonen sanoo.

Heinonen oli tyytyväinen festareiden antiin niin hengellisesti kuin kokonaisuutena.
– Festareiden tärkein asia on evankeliumi, ja perjantain ehtoollinen on itselleni yksi festareiden huippuhetkistä. Newsboysin keikassa oli myös kaikki osaset kohdallaan sekä hengellisesti että musiikin puolesta.
– On tullut sellainen fiilis, että teeman ”Minä rakastan sinua” ajatus, että Jumala sanoo näin meille, on välittynyt kiitettävästi koko festariporukalle, Heinonen jatkaa.

Dei  Eurovaalit neliöb. 7.5.-3.6.

Suomen suurin sisäjumalanpalvelus

Maata Näkyvissä -festareiden yhteydessä järjestettiin Suomen suurin sisäjumalanpalvelus, joka kokosi viime perjantaina noin 9000 nuorta Turkuhalliin.

Jättimäinen jumalanpalvelus vaati kokoisensa järjestelyt. Ehtoollisella oli palvelemassa 36 pappia ja ehtoollisavustajaa. Jumalanpalveluksen paikaksi oli valittu TPS:n kotihalli, jotta kaikki halukkaat nuoret saatiin mahtumaan samaan paikkaan.

Jumalanpalveluksen teemana oli Suurin rakkaus. Saarnassaan Johannes Häkämies puhui Jeesuksen odottamisesta.
– Pysy Raamattusi ja ehtoollisen äärellä. Näiden kahden aarteen luona olet turvassa vaikka taivas ja maa katoaisivat, Häkämies kehotti nuoria.

Jättijumalanpalvelus radioitiin suorana Turun alueella.