Kristityt tervehtivät Trumpia ja Putinia

 

Halusimme toivottaa Trumpin tervetulleeksi kunnioittavasti ja siunaten, Jussi Korvajärvi (kesk. käsi ylhäällä) kertoo. (Juha Rahkonen)

Seurakuntalaisten mielestä valtionjohtajia tulee kohdata arvostaen ja siunaten.

Maanantaina järjestetyssä Helsingin huipputapaamisessa katujen varsilla nähtiin myös kristittyjen tervehdyksiä Donald Trumpille ja Vladimir Putinille.

Jussi ja Paula Korvajärven perhe osallistui Yhdysvaltain presidentin saattuetta tervehtineeseen ryhmään.

IK-opisto neliöb. 15.-28.7.

– Meillä on seurakunnassa monia suomalais-amerikkalaisia perheitä ja oli siksi oli luontevaa lähteä liikkeelle ja osallistua tähän, Jussi Korvajärvi kertoo.

– Koordinoitua aktiota tai rukoustapahtumaa ei ollut, mutta useat River-seurakunnan jäsenet halusivat olla toivottamassa presidentti Trumpin tervetulleeksi Suomeen iloisella meiningillä, kunnioittavasti ja siunaten.

Korvajärven kaksospojat ovat syntyneet Yhdysvalloissa ja ovat näin myös maan kansalaisia. Heille toisen kotimaan johtajan näkeminen oli iso asia.

 

Viesti Etelärannassa

Ryhmä oli liikkeellä myös evankeliumi mielessään.

– Sain rukoilla pelastusrukouksen seitsemän ihmisen kanssa, Korvajärvi iloitsee.

– Myönteinen, iloinen ja vieraita kunnioittava käytös avasi selvästi ihmisten sydämiä.

Kirkkohallitus heitti oman viestinsä lakanalla merelle päin avautuvan Etelärannan toimitalonsa seinällä. ”Autuaita ovat rauhantekijät. He saavat Jumalan lapsen nimen”, lakana muistutti englanniksi Jeesuksen sanoja siteeraten.

 

Aiheet