Elämäntaito: Tuore tutkimus paljastaa: Pojat aiempaa uskonnollisempia, tytöt voivat huonosti ja etääntyvät uskonnosta Ihmisiä ja ilmiöitä: Ovet auki Israelin evakoille – Maailma seuraa ja kommentoi tilannetta Gazassa, Israelissa omaa surua hoidetaan auttamalla maan sisäisiä pakolaisia

Kristityt ja ateistit mainoskilpasilla Texasissa

 

Mainokset herättävät tunteita. Kuvassa uuden viestin saanut ateistimainos. Kuva: friendlyatheist.com

Krisitityt ja ateistit käyvät kampanja-vastakampanja -kisaa Yhdysvaltain uskonnollisimmassa osavaltiossa. Asetelma muistuttaa Euroopassa viime vuosina nähtyjä mainoskilpailuja.

Viikko sen jälkeen kun ateistit aloittivat ”Good without God” (Ok ilman Jumalaa) -bussimainoskampanjan Fort Worthissa, Teksasissa, siniset ilmoitustaululla varustetut kuorma-autot ilmestyivät kaupunkiin julistaen täysin toisenlaista sanomaa.

”Rakastan sinua yhä. – Jumala”, luki julisteissa joulukuun alkupäivinä. Pienemmällä kirjasimella oli kirjoitettu ”2,1 miljardia ihmistä on ok Jumalan kanssa.”

SEKL Neliöb. vko 48. MJa

Siniset kuormurit olivat nimettöminä pysyttelevien yksityishenkilöiden sponsoroimia, kertoo autot omistavan yhtiön johtaja Heath Hill.

– He ovat liikemiehiä ja yksityishenkilöitä, jotka tahtovat ateistien tietävän, ettei Jumala ole luopunut heistä ja yhä rakastaa heitä, Hill kertoi Christian Post -verkkolehden mukaan.