Ihmisiä ja ilmiöitä: Venäjän hyökkäys karisti Timo Soinista EU-kriittisyyden: ”Ennen katsoin tahallaan sivuun, kun sopi agendaan vetää turpaan”

Kristityt ja ateistit mainoskilpasilla Texasissa

 

Mainokset herättävät tunteita. Kuvassa uuden viestin saanut ateistimainos. Kuva: friendlyatheist.com

Krisitityt ja ateistit käyvät kampanja-vastakampanja -kisaa Yhdysvaltain uskonnollisimmassa osavaltiossa. Asetelma muistuttaa Euroopassa viime vuosina nähtyjä mainoskilpailuja.

Viikko sen jälkeen kun ateistit aloittivat ”Good without God” (Ok ilman Jumalaa) -bussimainoskampanjan Fort Worthissa, Teksasissa, siniset ilmoitustaululla varustetut kuorma-autot ilmestyivät kaupunkiin julistaen täysin toisenlaista sanomaa.

”Rakastan sinua yhä. – Jumala”, luki julisteissa joulukuun alkupäivinä. Pienemmällä kirjasimella oli kirjoitettu ”2,1 miljardia ihmistä on ok Jumalan kanssa.”

Dei Neliöb.20.9.-11.10. MJa

Siniset kuormurit olivat nimettöminä pysyttelevien yksityishenkilöiden sponsoroimia, kertoo autot omistavan yhtiön johtaja Heath Hill.

– He ovat liikemiehiä ja yksityishenkilöitä, jotka tahtovat ateistien tietävän, ettei Jumala ole luopunut heistä ja yhä rakastaa heitä, Hill kertoi Christian Post -verkkolehden mukaan.