Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Kesätapahtumakausi päättyy juhlavasti Porvoossa

 
kirkon takaa loistaa auringonvalo

Porvoon Medialähetyspäivillä kuullaan, miten taivaan vallat valtaavat alaa maailmalla. Kuva: Niko Laurila.

23.–25. syyskuuta vietetään kauden viimeisiä kesäjuhlia Porvoossa. Medialähetys Sanansaattajien (Sansa) ja Porvoon suomalaisen seurakunnan yhdessä toteuttamassa Taivaan vallat -tapahtumassa painotetaan sovintoa ja yhteyttä.

Medialähetyspäivien perjantain Missiologisessa symposiumissa ja lauantain pääohjelmassa on luvassa laaja kirjo erilaisia näkökulmia medialähetystyöhön. Ajatuksiaan jakavat esimerkiksi tiukan islamilaisen kasvatuksen saanut, nykyään pappina Saksassa toimiva Yasser Eric, SAT-7-satelliittitelevisioyhtiön arabiankielisten kanavien johtaja George Makeen, filosofian tohtori Eija-Riitta Korhola, professori Veli-Matti Kärkkäinen ja raamatunopettaja Jukka Norvanto sekä muusikko Nina Åström.

Lisäksi mukana on eri järjestöjen ja seurakuntien edustajia sekä Sansan työntekijöitä ja lähettejä. Tapahtuman juontaa muusikko Pekka Laukkarinen.

Dei, retroäijät, neliöb. 18.-24.6.

Uutuutena konsertti ja työpajat nuorille

Medialähetyspäivillä nähdään myös uudenlaista ohjelmaa. Järjestävät tahot ovat halunneet madaltaa kynnystä tutustua medialähetystyöhön järjestämällä ohjelmaa kohdennetusti. Tähän tähtäävät erityisesti perjantai-illan Voi taivaan vallat -konsertti, jossa esiintyvät ensimmäistä kertaa julkisesti yhdessä isä ja poika, Jukka ja Mikko Leppilampi, sekä lauantain nuorten Good Heavens! -tapahtuma, jossa on erilaisia työpajoja ilmastonmuutoksesta somevaikuttamiseen.

Sunnuntain piispanmessussa puhuu Helsingin hiippakunnan piispa Teemu Laajasalo. Juhlien päätöstilaisuudessa myös siunataan Sansan lähetystyöntekijöitä. Messu lähetetään Yle Radio 1 -kanavalla.

Osa Medialähetyspäivien tapahtumista radioidaan Radio Deissä ja striimataan Sansan tapahtumalivessä.

Lisätietoa: sansa.fi/mlp22

 
Sansa artikkeliban.1.5.- MJa