Ihmisiä ja ilmiöitä: Koronatartuna oli viedä äänen lisäksi koko Tom Bollströmin elämän – ”Koin olevani Jumalan kanssa kasvokkain” Elämäntaito: Vatikaanin uusi dokumentti listaa ihmisarvon “raskaat loukkaukset” – Ihmisellä on oikeus elämään, ei kuolemaan

Kerjäläiselle rahan sijasta traktaatti?

 

Rafael Nastase on OM Romanian johtaja. KUVA: RAFAEL NASTASEN ARKISTO

Operaatio Mobilisaatio Suomi on julkaissut internet-sivustollaan romaniankielisen traktaatin. Ajatuksena on, että rahan sijasta romanikerjäläisille voisikin ojentaa ehkä voileivän ja hengellistä luettavaa. Traktaatin on kirjoittanut romanialainen Operaatio Mobilisaation työntekijä Rafale Nastase.

Traktaatin otsikko Sa traiti bine kuuluu suomeksi: elä hyvin. Se on nykyisen Romanian presidentin käyttämä slogan.

– Traktaatti puhuu siitä tosiasiasta, että kukaan ei voi taata varmuutta huomisesta. Mainokset valehtelevat, poliitikkoja pidätetään toisella ovella ja vapautetaan toisella, Rafael Nastase kommentoi Seurakuntalainen.fi:lle.

Perheniemi Neliöb. 15.-21.4.

– Se on evankelioiva kirjoitus, jonka sanoma on, että vain Jumala on luottamuksen arvoinen, hän jatkaa.

Nastase toimii Operaatio Mobilisaatio Romanian johtajana. Hän kouluttaa nuoria romanialaisia uskovia lähetystyöhön. Evankeliumin eteenpäin vieminen onkin hänen sydämenasiansa. Elokuun lopussa Suomessa vieraillut Nastase rohkaisee myös suomalaisia kohtaamaan Romanian romaneja ja jakamaan heille evankeliumia. Linkki traktaattiin löytyy tästä.

 
artikkelibanneri Uusi Tie