Uutiset: Intialainen Vishal Mangalwadi toivoo länsimaiden palaavan koulujensa ja yliopistojensa kristillisille juurille

Kansanlähetysopisto tarjoaa englanninkielisen linjan

 

Ryttylän Kansanlähetysopistolla voi pian opiskella Raamattua myös englanninkielellä. Keväällä 2014 aukeava opintolinja on avoin kaikille englanninkielisestä Raamatun tutkimisesta kiinnostuneille. Linjasta vastaavan Jonathan Heebin mukaan opetusohjelma on syntynyt aitoon tarpeeseen.

– Olemme jo pitkään jakaneent opistolla ideoita ja havaintoja Suomessa tapahtuvista muutoksista ja tarpeista. Sen lisäksi Kansanlähetyksen lähetyskentiltä on tullut kyselyitä englanninkielisestä raamatunopetuksesta. EBSP (English Biblical Studies Programme) on vastauksemme, Jonathan Heeb kertoo.

Heeb kertoo uuden linjan olevan avoin kaikille, ovat he sitten suomalaisia tai eivät.

Sansa neliöb. 1.-30.5.

– Linja ei ole kielikurssi, vaan raamattukurssi, mutta tietenkin opetus tapahtuu englanninkielellä ja uutta sanastoa tulee varmasti vastaan. Itse toivon, että linjalle tulevat haluaisivat kasvaa uskossaan, innostuisivat Jumalan sanan rikkaudesta ja kasvaisivat luottamuksessan Jumalaan – ja kaikki tämä tutkiessaan Raamatun totuutta tässä nykyajassa.

Linjan yksityiskohtainen sisältö on vasta hahmottumassa, mutta pääpaino kokonaiskatsauksessa Raamattuun ja sen kirjoihin sekä mahdollisuus henkilökohtaiseen opiskeluun.

Linja koostuu luennoista, pienryhmätyöskentelystä, työpajoista ja verkko-opiskelusta.

– On mahdollista, että pääsemme vierailemaan Englannissakin opiskelumatkalla, Heeb vinkkaa.

Lisää tietoa kevään 2014 englanninkielellä alkavasta linjasta saa seuraamalla Kansanlähetysopiston nettisivuja osoitteessa www.kansanlahetysopisto.fi

 
artikkelibanneri Uusi Tie