Kansanlähetykselle viisi uutta lähetystyöntekijää

Edellisen kerran Kansanlähetyksen lähetystyöntekijöitä siunattiin lähetystyöhön vuonna 2015. Tuolloin siunauksen toimitti lääninrovasti Jussi Kauranne. Kuva: Philippe Gueissaz

Kansanlähetysopiston lähetyslinjan opiskelijat siunataan lähetystyöntekijöiksi Hausjärven kirkossa ensi sunnuntaina toukokuun 28. päivä kello 14.00 alkavassa jumalanpalveluksessa. Siunauksen toimittaa piispa Matti Repo.

Piispan avustajina siunaamisessa toimivat lääninrovasti Jussi Kauranne, Kansanlähetyksen liittohallituksen puheenjohtaja Tuomo Heikkilä, lähetysjohtaja Mika Tuovinen sekä apulaislähetysjohtaja Teijo Peltola.

Jumalanpalveluksen jälkeen Lähetyskeskuksessa Ryttylässä on kirkkokahvit ja lähetysjuhla noin kello 16.00 alkaen. Juhlan juontaa Kansanlähetyksen apulaislähetysjohtaja Teijo Peltola. Ohjelmassa on muun muassa uusien lähetystyöntekijöiden haastattelu ja musiikkia.

PS Norvanto Hedelmästään puu tunnetaan

Nyt siunattavat uudet lähetystyöntekijät suuntaavat työhön Aasiaan, Afrikkaan, Eurooppaan ja Lähi-itään syksyllä 2017 ja alkuvuonna 2018.

Hausjärven kirkon osoite on Hikiäntie 2, Oitti

Lähetyskeskuksen osoite on Opistotie 1, Ryttylä