Ihmisiä ja ilmiöitä: Koronatartuna oli viedä äänen lisäksi koko Tom Bollströmin elämän – ”Koin olevani Jumalan kanssa kasvokkain” Elämäntaito: Vatikaanin uusi dokumentti listaa ihmisarvon “raskaat loukkaukset” – Ihmisellä on oikeus elämään, ei kuolemaan

Jumalan rakkausko uhkarohkeaa?

 

Justin Bieber lauloi Instagramissa ylistyslauluja. Tähti on viime vuosina tehnyt paljon päivityksiä muun muassa Hillsong-seurakunnasta, jonka pastori hän on kertonut jonain päivänä haluavansa olla. (Ruutukaappaus)

Muun muassa Justin Bieber laulaa nyt huimapäisesti rakastavasta Jumalasta.

Yhdysvaltojen herätyskristillisissä piireissä on syntynyt keskustelua siitä, voiko Jumalan rakkautta kutsua englannin sanalla reckless, joka tarkoittaa muun muassa uhkarohkeaa, huimapäistä ja holtitonta.

Asia nousi pinnalle huhtikuussa Reckless Love -nimisen ylistyskappaleen noustua listaykköseksi tunnettujen artistien kuten Justin Bieberin esitettyä sitä.

Kalajoen Krist. opisto Neliöb. 8.-21.4.

Monien kappaletta kommentoineiden uskovien mukaan huimapäisyys ja holtittomuus eivät sovellu Jumalan määreeksi. Christianity Today -lehden haastattelemien kristillisen musiikin asiantuntijoiden mukaan lauluissa on kuitenkin aina käytetty tämänkaltaisia runollisia ilmauksia.

Reckless Love -niminen yhtye (joka ei liity jutun lauluun) on suomalaista perua. Se esittää klassista hardrockia, niin sanottua kasariheviä.

 

Aiheet