Yleinen: Tuomas Enbuske kuvaa luterilaista uskoaan: ”Ei kielilläpuhumista, ei ikoneja, ei suitsukkeita – Sana riittää”

Islamilainen Senegal astui muutoksen aikaan

 

Mediamission ulkomainos Dakarissa

Toukokuun alussa IRR-TV käynnisti yhdessä yli 30 kristillisen seurakunnan kanssa Muutoksen voima -mediamission Senegalin pääkaupungissa Dakarissa.

Senegal on länsiafrikkalainen maa, jonka 18 miljoonasta asukkaasta 94 prosenttia on muslimeja.

Mission keskiössä on evankelioiva missiokirja, jonka sisällön muodostavat muutoskertomukset, evankeliumin ydinsanoma, pelastusrukous ja ohjatut ensi askeleet Jeesuksen seuraajana. Missiokirjassa tunnetut senegalilaiset kristityt kertovat, kuinka Jeesus on muuttanut heidän elämänsä. Tarinat antavat toivoa miljoonille ihmisille

Sansa neliöb. 1.-30.5.

Mediakampanja kestää 30 päivää ja sen puhelinkeskus palvelee kampanjan sanomiin vastaavia senegalilaisia 24/7 missiossa mukana olevien seurakuntien koulutettujen vapaaehtoisten voimin.

 


Kuva Senegalin erään katsotuimman TV-kanavan palaneista tiloista Dakarissa, kuvaaja Hani Henein.

”Olemme todistamassa samanaikaisesti sekä ennennäkemättömiä ihmeitä että haasteita. Jumala antaa meille voimaa jatkaa eteenpäin ilman peräytymistä tai epäröintiä. Mission ensimmäisenä päivänä Dakarissa paloi yksi maan suurimmista TV-kanavista, jonka välityksellä olimme lähettämässä muutoskertomuksia, mutta emme vaipuneet epätoivoon vaan löysimme muita vaihtoehtoja. Saamme päivittäin satoja puheluita kampanjan puhelukeskukseen. Tämän lisäksi sosiaalisen median kautta saamme myös satoja viestejä. Senegal todistaa nyt muutoksen aikaa. Nämä ihmiset ansaitsevat paremman elämän ja meillä on vielä paljon tehtävää sen eteen”, kertoo IRR-TV:n puolelta missiota johtava Hani Henein.

Teksti: Hani Henein ja Ari Talja

Kuvassa mediamission ranskankieliset nettisivut, kuvaaja Hani Henein.