Huulipunakoteloon piilotettu viesti prostituoiduille on lähetystyötä

 

Kansainvälinen Hanna-rukousliike kutsuu naisia ympäri maailman rukoilemaan toistensa puolesta. Kuva: TWR

Tämän päivän orjuutta on ihmiskauppa, joka on nopeimmin kasvava rikollisuudenala maailmassa. Monet ihmiskaupan uhreista joutuvat seksibisnekseen.

Kansainvälinen Hanna-työ (Project Hannah) tukee European Freedom Networkin työmuotoa, joka etsii ja kohtaa seksityöhön ajautuneita naisia. Parittajat pitävät naisia omaisuutenaan eivätkä salli näiden puhuvan muiden kuin asiakkaidensa kanssa. Tästä syystä naisille ei voida jakaa lehtiä tai äänitteitä, eikä heidän kanssaan keskustelu ole useinkaan mahdollista.

Hidden Treasures eli Kätketyt aarteet -nimisen työn oivallus on pakata prostituoitujen elämän kysymyksiä käsittelevä draamasarja muistikortille ja piilottaa se huomaamattomasti huulipunakoteloon.

IK-opisto, neliöb. 15.-28.4.

Hidden Treasures tavoittaa nämä naiset ymmärtämällä heidän tilannettaan ja kertomalla lohdullisen sanoman siitä, että Jumala ei ole unohtanut heitä. Sarja pyrkii hellävaraisesti ohjaamaan heidät ulos umpikujasta, johon elämäntapa on heidät ajanut.

Kauniin kotelon sisällä oleva viesti vakuuttaa, että jokainen nainen on Jumalan silmissä kallisarvoinen ikuisuusolento eikä kertakäyttöinen kulutusesine.

Hanna-työn juhlaa Turussa ja Jyväskylässä

Kansainvälinen Hanna-rukousliike kutsuu naisia ympäri maailman rukoilemaan toistensa puolesta.

Suomen Hanna-työ viettää tänä vuonna 15-vuotispäiviään. Hanna-piirejä on Suomessa jo noin 80. Niissä paitsi rukoillaan, myös kerätään varoja Naiset toivon lähteellä -radio-ohjelmien kustantamiseksi.

Suomen Hannoilla on erityistä syytä iloon, sillä liikkeen perustaja Marli Spieker saapuu ensi viikolla Suomeen. Hän on pääpuhujana Uskomaton nainen -konferensseissa.

Kaikille avoimet konferenssit järjestetään Turun Varissuon kirkossa 7.11. ja Jyväskylän Kuokkalan kirkossa 8.11. Turun konferenssia voi seurata myös suorana nettilähetyksenä yhden järjestäjän, Medialähetys Sanansaattajien (Sansa) nettisivuilla.

Lisätietoa osoitteessa sansa.fi

 
Sansa artikkeliban.12.2.- MJa