Elämäntaito: Vatikaanin uusi dokumentti listaa ihmisarvon “raskaat loukkaukset” – Ihmisellä on oikeus elämään, ei kuolemaan

HOPE jatkaa Dynamiten linjoilla

 

Päätoimittaja Teemu Sormunen

Kristillinen nuorisolehti Dynamite vaihtoi nimensä vuoden vaihteessa. Uusi nimi on HOPE – uuden sukupolven lehti. Samalla lehti sai uuden päätoimittajan. Turkulainen Teemu Sormunen on lehden seitsemäs päätoimittaja.

Dynamite-lehti syntyi 1990-luvulla nuorisoliikkeen lehdeksi. Dynamite-leireillä syntyneen liikkeen näkynä oli Suomen ja maailman evankeliointi. Tänä päivänä Dynamite-nuorisoliike on aikuistunut ja nuorimmatkin Dynamite-leireille osallistuneet ovat jo kolmekymppisiä, Teemu Sormunen toteaa.

Perheniemi Neliöb. 15.-21.4.

Sormusen mukaan nyt on aika rohkaista uutta nuorisoliikettä, jolla on sama näky: Suomen ja maailman evankeliointi.

– Tahdomme palvella nuoria siten, että heistä tulisi Jeesukseen ja paikallisseurakuntiin sitoutuneita opetuslapsia. Samaan hengenvetoon toteamme lehden säilyvän kristillisenä nuorisolehtenä, joka kiinnostaa myös uskosta vieraantuneita.

Uusi päätoimittaja on kerännyt ympärilleen uuden ydintiimin. Lehden toimitussihteerinä aloittaa Hanna Pirhonen ja taittajana Joonas Tsokkinen.

– Kristillisen nuorisolehden tekijöille on elintärkeää olla osa elinvoimaista nuorisoliikettä. Me olemme mukana Turussa Hope-nuorisotapahtumia järjestävässä tiimissä, joka on sitoutunut tapahtumien tekemiseen seuraavan kymmenen vuoden ajaksi. Ensimmäinen pidettiin lokakuussa 2010 ja kokosi noin 450 nuorta ja nuorta aikuista eri seurakunnista ja kirkkokunnista, Sormunen kertoo.

Teemu Sormunen on Turun vapaaseurakunnan nuorisotyönjohtaja.

Ensimmäinen uudella nimellä tehtävä lehti ilmestyy 11.2.2011. Lehden kustantaja on Päivä Osakeyhtiö.

 
Päivä artikkelibanneri 11.3.- 2024