Uutiset: Intialainen Vishal Mangalwadi toivoo länsimaiden palaavan koulujensa ja yliopistojensa kristillisille juurille

Hetki-sovelluksesta nyt versio myös Applen laitteille

 

Älypuhelimille kehitetty suomenkielinen hartaussovellus kasvattaa käyttäjäkuntaansa. Jokapäiväistä hartauselämää tukeva sovellus on saatavissa nyt myös Applen laitteille.

Sovellus on saanut käyttäjiltä myönteistä palautetta. Lause ”Olen odottanut jotakin tällaista” toistuu palautteissa.

Älypuhelimille ja tablettitietokoneille kehitetty Hetki-sovellus on ollut käytössä reilun kahden kuukauden ajan Samsung- ja HTC-laitteilla. Nyt mobiilisovelluksen voi ladata myös Applen laitteille, kuten iPhone-puhelimiin.

Itä-Suomen yliopiston hankkeessa kehitetty mobiilisovellus tarjoaa joka päivälle raamatunjakeen, siihen liittyvän hartaustekstin sekä lyhyen rukouksen. Sovelluksessa on neljä kanavaa, ja niihin tekstit tuottavat helluntaiherätyksen mediatalo Aikamedia, evankelis-luterilainen Enonkosken luostariyhteisö, ortodoksinen kirkko ja Raamatunlukijain Liitto.

Janoinenlammas.fi neliöb.8.5.-4.6.

Monet käyttäjät seuraavat kahta tai kolmea kanavaa.

Palaute myönteistä

Tällä hetkellä Hetki-sovelluksen aktiivisia käyttäjiä on yhteensä lähes 400. Käyttäjiltä on saatu sovelluksesta kiittävää palautetta: ”Kiitos erinomaisesta, uudesta sovelluksesta. Saan viettää HETKEN Jumalan kanssa, missä olenkin.” ”Tää on hyvä juttu tää Hetki! Tällaista sovellusta olen toivonutkin kännykkääni. Kiitos teille lämpimästi! :-)” ” Kiitos tästä sovelluksesta. Olen odottanut jotain tällaista.”

Käyttäjien antama palaute on myös tutkimuksen kohde. Hetki-sovelluksen käyttäjien kokemuksia tutkitaan Itä-Suomen yliopistossa Seurakunnalliset mobiiliteknologiat -hankkeessa.

Hetki-sovelluksesta on nyt saatu versio myös Applen laitteille.

– iPhonien ja iPadien käyttäjät voivat ladata sen App Storesta. Ensimmäinen versio kehitettiin Android-laitteisiin, joita ovat muun muassa Samsungit, HTC:t ja Sonyt, Itä-Suomen yliopiston projektitutkija Harri Koskela kertoo.

Hetki-sovellus on ladattavissa ilmaiseksi Applen laitteisiin App Storesta ja Android-laitteisiin Googlen sovelluskaupasta.
Lisätietoa sovelluksesta: http://uef.fi/fi/srk-teknologiat/hetki