Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Heitä huolesi ”rukousseinälle”

 

Rukousseinälle voi kirjoittaa esirukouspyyntöjä tai rukoilla toisten jättämien aiheiden puolesta. Kuva: Sami Heinomo.

Uusilla Sansa.fi-sivuilla on mm. ”rukousseinä”, jossa kuka tahansa voi julkaista rukouspyyntöjä ja rukoilla toisten jättämien aiheiden puolesta.

Medialähetys Sanansaattajien (Sansa) täysin uudistetut nettisivut haastavat toimimaan hyvän asian puolesta. Uutuutena on esimerkiksi ”rukousseinä”, jossa kuka tahansa voi julkaista esirukouspyyntöjä ja käydä rukoilemassa toisten jättämien aiheiden puolesta.

Sansa.fi-sivustolle tulija kohtaa kysymyksen: Miten sinä haluat toteuttaa lähetyskäskyä? Vaihtoehdoiksi tarjotaan Rukoile, Toimi ja Lahjoita, ja näistä avainsanoista aukeaa jokaisesta oma alasivustonsa.

IK-opisto Neliöb. 17.-30.6.

– Halusimme tehdä osallistavat nettisivut. Emme esittele niinkään sitä, mitä Sansa tekee, vaan tarjoamme suomalaisille erilaisia vaihtoehtoja olla mukana medialähetystyön mielenkiintoisessa maailmassa, kertoo mediakehitysjohtaja Ilkka Kastepohja.

 
Sansa artikkeliban.1.5.- MJa