Forssa valmistautuu Medialähetyspäiviin

 

– Medialähetyspäivät tarjoaa hyvän mahdollisuuden pitää lähetystyötä esillä Forssassa. Olemme rukoileva ja lähettävä seurakunta, ja eri työalat ovat mielellään mukana lähetystössä. Myös moni seurakuntalainen antaa panoksensa tapahtumaan talkoolaisena, iloitsee Forssan seurakunnan kirkkoherra Esa Löytömäki.
Medialähetyspäivät on Radiolähetysjärjestö Sanansaattajien kesäjuhla, jota vietetään Forssassa 8.–10. kesäkuuta teemalla Taivaan kosketus.

Yhteistyössä Forssan seurakunnan ja Tammelan rovastikunnan kanssa järjestettävillä Medialähetyspäivillä kuullaan, kuinka taivas koskettaa radion ja muiden sähköisten viestinten välityksellä Aasiassa ja erityisesti Intiassa.

Medialähetyspäivien ulkomaiset vieraat ovat radiolähetysjärjestö TWR-Intian ohjelmajohtaja Anu Immanuel, gujaratinkielisen Hanna-työn koordinaattori Evangelina Satyanand Intiasta sekä Aasian suurimman medialähetysjärjestön Far East Broadcasting Companyn (FEBC) apulaisjohtaja Luke Cheng Yhdysvalloista.

Dei  Eurovaalit neliöb. 7.5.-3.6.

Kotimaisia puhujia ovat mm. piispa Matti Repo, kirkkoherrat Esa Löytömäki ja Juhani Routasalo, rovasti Matias Roto, lähetysjohtaja Juha Auvinen ja radiopastori Jukka Norvanto.

Ohjelmassa on lähetysaiheisia tilaisuuksia, raamattuopetusta, musiikkia, rukousta ja lähetysnäyttelyitä sekä omaa ohjelmaa lapsille ja nuorille. Tapahtumapaikkoina ovat Forssan kirkko ja lyseo.

Ohjelma ja lisätietoa

 

 
Sansa artikkeliban.1.5.- MJa