Ex-saatanpalvoja tuhosi kirkkoja – pyysi myöhemmin anteeksi kirkkoherroilta

 

Tommin pitäisi olla kuollut. Hän alkoi käyttämään lääkkeitä jo 10-vuotiaana, ryhtyi satanistiksi, tuhosi kirkkoja, käytti suonensisäisiä huumeita ja yritti riistää useita kertoja itseltään hengen. Sitten tapahtui jotain uskomatonta..

Kirkkojen tuhoamista, okkultismia, veren juomista, eläinten uhraamista..

Tommi Räsäsen kertaa ahdistavaa elämäntarinaansa Lauri ”Late” Johanssonin ja Ali Niemelän toimittamassa Ex-Criminals-ohjelmassa. Pimeys alkoi hänen elämässään jo 9-vuotiaana, jolloin portti oli auki pimeydelle viattomilta tuntuvien juttujen kautta. Tommi kohdisti  pian vihaansa esimerkiksi kirkkoa kohtaan jo nuorena koululaisena. Hän muistelee ohjelmassa erästä tilannetta, kun hänen luokkansa oli lähdössä kirkkoon.

Perheniemi Neliöb. 15.-21.4.

– En tiedä, mistä se tuli, mutta sekosin koulussa ja hyppäsin ikkunasta. Sanoin, että mä en kirkkoon tuu tästä lähtien, Tommi kertaa.

Tämän jälkeen alkoi Tommin tietoinen pimeyden etsintä okkultismia kohtaan. Mukaan tulivat erilaiset rituaalit eläinten uhraamisen, veren juomisen ja erilaisten symbolien tutkimisen kautta. Tommi kuvaa saatananpalvonnan olevan orjallista elämää erilaisten sääntöjen kautta. Pimeys vain syveni ja paheni.

– Vihasin Jumalaa koko ikäni niin paljon, etten ole mitään muuta vihannutkaan. Ja itseäni ja kaikkia ihmisiä maan päällä.

”Viha oli niin suuri, että vaikka olin 45 kiloinen ruipelo, silti mua joutui pitämään monta ihmistä kiinni, kun sain raivokohtauksia.”

Tommi kertoo Ex-Criminals-ohjelmassa, miten saatananpalvojien toiminnassa on paljonkin järjestäytynyttä toimintaa. Hän kuvasi myös joitakin rituaaleja, mitä saatananpalvojat tekevät ja miksi Vapaamuurarit pyysivät häntä mukaan toimintaansa. Lopulta Tommi kyllästyi elämäänsä vain 21 vuoden iässä. Hän yritti itsemurhaa, mikä epäonnistui erikoisen tapahtumasarjan kautta. Hän oli upottautumassa veteen, mutta jokin sai hänet ylös vedestä ja kävelemään kohti kirkkoa. Sitten tapahtui jotain, mikä johti lopulta Tommin pyytämään anteeksi monelta kirkkoherralta kirkkojen tuhoamista.

Jeesus tuli elämään ja voitti sen pimeyden

Hylätty vauva – rakastettu vaimo

Tommi elää nyt raittiina ja on tuore aviomies. Ex-Criminals-ohjelmassa vierailee myös hänen Maria-vaimonsa, joka puhui yhtä lailla toivottomasta taustastaan. Hänen äitinsä jätti hänet rappukäytävään alle kahden kuukauden ikäisenä. Sieltä hän päätyi pienten lasten vastaanottokotiin ja pian kasvattiperheeseen. Lapsuuteen liittyi kuitenkin monia ongelmia, joita yritettiin ratkoa psykiatrisella osastolla. Hän kävi lastenkodissa, nuortenkodissa, sitten mukaan tulivat huumeet. Tämän päivän näkökulmasta hän ihmettelee itsekin karua elämäntarinaansa, mutta on juuri siitä syystä tänä päivänä kiitollinen.

– En oo ikinä ollut näin onnellinen. Oon lähinnä vihannut omaa elämääni ja yrittänyt saada hengen pois (itseltäni) monesti. Join seitsemän vuotta, kunnes mun haima meni ja sitten siirryin aineisiin. Jäin subutexiin koukkuun. Luulin, etten pääse ikinä näistä aineista irti. Tuntui siltä vieroitusoireet, ettei mulla ole mitään mahdollisuutta. Asuin kadulla, eikä ollut mitään asuntoa.

Maria kertoi ohjelmassa saaneensa siskoltaan erikoisen näyn paikasta, jossa hän lopulta kuntoutui ja pääsi kuiville sekä tapasi tulevan aviomiehensä Tommin.

Tommi ja Maria Räsänen jakavat uskomattoman elämäntarinansa Lauri ”Late” Johanssonin ja Ali Niemelän vieraana Radio Deissä Ex-Criminals -ohjelmassa tiistaina 6.10. kello 22.05. Uusinta keskiviikkona 7.10. kello 16.05. Kuunneltavissa keskiviikon lähetyksen jälkeen myös podcastina osoitteessa www.radiodei.fi/ex-criminals

 

 
Dei, aamuvirkut, artikkeliban 7.2.- (2/2)