Elämäntaito: Vatikaanin uusi dokumentti listaa ihmisarvon “raskaat loukkaukset” – Ihmisellä on oikeus elämään, ei kuolemaan

Evankelioimiskongressi pyrkii innostamaan nuoria

 

Becky Pippert on evankelioimiskonferenssin ulkomainen puhujavieras.

Kristittyjen yhteinen uuden sukupolven evankelioimiskongressi ”Sytytä tämä sukupolvi!” pidetään Helsingissä Agricolan kirkossa 20.–22. lokakuuta.

Kongressi on suunnattu nuorille ja opiskelijoille sekä heidän parissaan työskenteleville. Tapahtuma on jatkoa vuonna 2004 pidetylle E4-konferenssille.

Kongressin pääpuhuja on yhdysvaltalainen evankelista Becky Pippert.

Pippert on kansainvälisesti arvostettu evankelioimiskouluttaja, joka on kirjoittanut menestysteoksen ”Suola purkista ulos. Evankelioiminen elämäntapana!” (Kirjaneliö 1988).

Suomalaisia kouluttajia on mukana kymmeniä, esimerkiksi evankelistat Kalevi Lehtinen, Ilkka Puhakka ja Riku Rinne sekä pääsihteeri Jussi Miettinen, pastori Timo Keskitalo sekä nuorisotyön johtaja Tommi Koivunen.

Monta välinettä sanoman vientiin

Perheniemi Neliöb. 15.-21.4.

Kongressin monipuolisissa kanavissa kokeillaan erilaisia evankelioimisen välineitä. Vaihtoehtoina on esimerkiksi radio- tai televisiotyö, kirjoittaminen, palveleminen, musiikki ja muut taiteen muodot sekä kouluvierailutyö. Luvassa on myös rukousta, yhteistä kokemusten jakamista ja musiikkia.

Kongressin järjestäjät rohkaisevat yhteisöjä lähettämään paikalle 12 nuorta löytämään tuoreita tapoja sytyttää tämä sukupolvi.

Kongressin järjestävät muun muassa Suomen Evankelinen Allianssi, Helsingin tuomiokirkkoseurakunta, Helsingin kansainvälinen seurakunta, Kansanlähetys, Kansan Raamattuseura, Operaatio Mobilisaatio, Opiskelija- ja koululaislähetys (OPKO), Patmos, Majakka-seurakunta ja Vapaakirkko.

 
Artikkelibanneri perussanoma