Eturivin gospelartistit yhdistävät voimansa äitienpäivän suureen Toivon säteitä -nettikonserttiin

 

Ohjelmatoimisto Kristallin artistit halusivat yhdistää voimansa korona-aikana, ja lähteä tekemään yhteistä Toivon säteitä –nettikonserttia. Konsertti striimataan äitienpäivänä sunnuntaina 10.5. klo 18.00.

Äitienpäiväkonsertti kokoaa yhteen esityksiä eri puolilta Suomea. Mukana tässä ainutlaatuisessa projektissa ovat Jaakko Löytty, Pekka Simojoki, Petri Laaksonen, Jippu, Exit, Gospel Power, Pekka Laukkarinen, Make Perttilä, Olli Helenius ja Eve&Ossi.  Jokaiselta artistilta kuullaan konsertissa muutama laulu. Mukana on myös rakastettu kirjailija, runoilija sekä lauluntekijä Anna-Mari Kaskinen. Hän lausuu illan aikana runojaan, jotka ovat syntyneet poikkeustilan aikana.

Gospel Powerin Lasse Heikkilä iloitsee yhteistyöstä.

Perheniemi Neliöb. 15.-21.4.

– On tosi hienoa nähdä, kuinka näin nopealla aikataululla pystytään tälläisella porukalla toteuttamaan tällainen megaluokan juttu, Heikkilä sanoo.

Myös Pekka Simojoki on mielellään mukana yhteisessä konsertissa, jossa kuullaan muun muassa hänen uusi laulunsa, jonka Anna-Mari Kaskinen on sanoittanut.

– Me elämme niin kummallisia aikoja, että eihän tässä voi kotona vain peukaloita pyöritellä.

– Uskon, että se voi olla suureksi rohkaisuksi meille kaikille, jotka joudumme tänään piiloutumaan neljän seinän sisälle. Anna-Marin hienoa tekstiä mukaillen, annetaan toivon linnun lentää muurien ja seinien yli!

Konsertin tuotosta ohjataan osa Kotimaanavun hätäapurahastoon. Konsertin tuottaa Ohjelmatoimisto Kristalli. Lippuja konserttiin voi ostaa tiketti.fi-sivustolta.