Elina Karonen toimittaa Raamattu kannesta kanteen -ohjelmaa maalis-joulukuun ajan

 
Elina Karonen alkaa juontaa Raamattu kannesta kanteen -ohjelmaa.

Elina Karosen ääni on monille Radio Dein kuuntelijoille tuttu jo entuudestaan. Maalis-joulukuussa häntä kuulee myös Raamattu kannesta kanteen -ohjelmassa. Kuva: Markku Karonen.

Raamattu kannesta kanteen -ohjelman (Rkk) toimittaja vaihtuu määräajaksi. Heinolalainen Elina Karonen toimii vakituisen toimittajan Marjaana Keräsen sijaisena joulukuuhun asti. Juontoääni vaihtuu maaliskuun alussa.

Monille Radio Dein kuuntelijoille Elina Karosen ääni on entuudestaan tuttu. Hän tekee Viikon päijäthämäläinen -ohjelmaa, Rukous Suomen puolesta -ohjelmaa sekä yhdessä miehensä Markku Karosen kanssa Rukousasema-ohjelmaa.

Raamattu kannesta kanteen on Medialähetys Sanansaattajien (Sansa) kustantama ohjelma. Kirkon nuorisotyönohjaaja Elina Karonen työskentelee Sansassa osa-aikaisena ja tekee myös seurakuntavierailuja.

TV7 neliöb 24.11.-10.12.MJa

– Evankeliumin levittäminen kaikkeen maailmaan on aina ollut sydäntäni lähellä. Median kautta pystymme tavoittamaan tämän päivän keinoin uskosta osattomia niin Suomessa kuin muualla maailmassa. Rukoukseni on, että jonain päivänä pystymme toteamaan ”kaikki pelastettu”, kuten lapsena huudettiin kymmenen tikkua laudalla -pelissä, Elina Karonen kertoo.

Maaliskuussa 1997 alkanut Jukka Norvannon raamattuopetuksista koostuva Raamattu kannesta kanteen kuuluu tällä hetkellä Radio Deistä ja Järviradiosta sekä paikoitellen Ruotsissa ja Norjassa. Radio Dein mukaan ohjelma tavoittaa viikoittain noin 130 000 ja päivittäin noin 25 000 Dein kuuntelijaa.

Rkk-sovellus on tuoreimpien lataustietojen mukaan aktiivikäytössä yli 21 000 mobiililaitteessa.

 
Sansa artikkeliban 15.11.alkaen,MJa