Elämäntaito: Aatelisnaiset auttajina – kolme tarinaa siitä, miten ylhäiset syttyivät diakonialle

Egyptissä järjestetty rukoustapahtuma sai huikean määrän huomiota

 

SAT-7

SAT-7 televisiokanavan lähetys Egyptissä järjestetystä multimedia rukoustapahtumasta on saanut runsaasti huomiota mediassa. Lähetys yhdisti miljoonat kristityt ympäri Lähi-itää ja Pohjois-Afrikkaa rukoilemaan arabimaailman puolesta. Tapahtumaa varten tehty Facebook-sivu keräsi yli 800 000 kommenttia. Tapahtuma sai paljon positiivista huomiota myös maallisessa mediassa.

– Tapahtumalla oli positiivinen vaikutus niin kristilliseen kuin maalliseenkin mediaan. Sellaiset suositut kanavat kuin Al Jazeera ja Dream halusivat myös lähettää pätkiä tapahtumasta, kertoo SAT-7:n Egyptin johtaja Farid Samir.

Tapahtumaan osallistui 70 000 egyptiläistä.

Sansa neliöb. 1.-30.5.

Myös Egyptin kansallinen lehdistö osoitti tapahtumalle positiivista huomiota.

Eri kristillisten toimijoiden yhdessä järjestämässä tapahtumassa keskityttiin rukoilemaan henkilökohtaista ja maailmanlaajuista rauhaa. Rukouksissa pyydettiin myös Jumalan siunausta kaikille egyptiläisille, niin muslimeille kuin kristityille.

– Me rukoilemme ja uskomme, että Jumala tulee tekemään ihmeellisiä asioita Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa. Olemme innoissamme siitä kuinka Jumala on meitä siunannut, Samir iloitsi.

SAT-7 on Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän alueen maihin arabian- ja persiankielisiä lähetyksiä lähettävä televisiokanava. SAT-7 huomioi lähetyksissään kohdemaiden kulttuuriset, poliittiset ja uskonnolliset olosuhteet, mutta ohjelmissa heijastellaan silti selkeästi kristillisiä arvoja ja tapoja vastaten ihmisten hengellisiin, fyysisiin, taloudellisiin, sosiaalisiin, moraalisiin ja eettisiin tarpeisiin.

 
artikkelibanneri Uusi Tie