Domini Life -sovelluksen toiminta on päättynyt

 
Nainen käyttää kännykkää.

Suomen kielen lisäksi Domini Life toimi ruotsiksi, englanniksi ja viroksi. Parhaimmillaan sovelluksella oli käyttäjiä kymmenissä maissa ja kaikissa maanosissa. Kuva: Sansa.

Rukoukseen ja kristityn elämäntapaan innostaneen Domini Life -mobiilisovelluksen toiminta ja ylläpito päättyivät vuodenvaihteessa.

Domini Life oli Medialähetys Sanansaattajien ja Kansan Raamattuseuran yhteinen hanke, jossa oli kumppaneina useita kristillisiä medioita, järjestöjä ja kirkkoja.

Vuonna 2017 julkaistun sovelluksen viimeinen laajempi päivitys oli joulukuussa 2021. Samana vuonna Domini Life sai Suomen Ekumeenisen Neuvoston myöntämän Vuoden ekumeeninen teko -tunnustuksen.

Dei, retroäijät, neliöb. 9.-15.7.

Vuodenvaihteessa Kansan Raamattuseura vetäytyi sovellusyhteistyöstä. Samaan aikaan sovelluksessa oli suuria kehitys- ja päivitystarpeita. Domini Lifen käyttäjämäärät olivat laskeneet, joten Sansan johtoryhmä joutui tiukassa taloustilanteessa toteamaan, että käyttäjiä ei ollut enää tarpeeksi kustannuksiin ja päivityskuihin nähden.

Tuhannet saivat lisävirtaa rukouselämään

Domini Lifen suosituimmat toiminnot olivat rukousseinä ja oman rukoussuunnitelman tekeminen. Lukuisat käyttäjät kertoivat, kuinka oma rukouselämä oli sovelluksen avulla virkistynyt.

Suomen kielen lisäksi sovellus laajeni toimimaan ruotsiksi, englanniksi ja viroksi. Parhaimmillaan käyttäjiä oli kymmenissä maissa ja kaikissa maanosissa.

Suomessa Sansalla on edelleen Raamattu kannesta kanteen -mobiilisovellus, jonka kehittämistä se jatkaa aktiivisesti. Rukouselämän tueksi Sansan verkkosivuilla on vilkkaasti toimiva Rukousseinä, jonne voi kirjoittaa omia rukousaiheita ja rukoilla toisten jättämien aiheiden puolesta.

− Sydämeni täyttää samaan aikaan kiitollisuus, suru ja toivo. Haluan kiittää kaikkia Domini Lifen kehitystyössä mukana olleita, sovelluksen käyttäjiä ja yhteistyötahoja. Jumala on uskollisesti ohjannut, ja monet käyttäjät ovat saaneet kokea rukousvastauksia, sanoo hankkeen vetäjä, opintovapaalla oleva Sansan viestintäjohtaja Mervi Viuhko ja jatkaa:

− On aina surullista, kun jokin hieno asia päättyy. Olen kuitenkin toiveikas, että Jumala ohjaa sovelluksen koodille jatkokäyttöä. Voit liittyä rukoilemaan asian puolesta.

 
Sansa artikkeliban.1.5.- MJa