Yleinen: Tuomas Enbuske kuvaa luterilaista uskoaan: ”Ei kielilläpuhumista, ei ikoneja, ei suitsukkeita – Sana riittää”

DeiFestival tarjoaa komean gospelkattauksen – lavalla Samuel Ljungblahd ja kovimmat kotimaiset

 
Samuel Ljungblahd

Samuel Ljungblahd on ruotsalainen soul-laulaja ja lauluntekijä, jonka seurakunnalliset ja musiikilliset juuret ovat Pelastusarmeijassa, jossa hän sai tilaa kehittää musiikillisia taitojaan muun muassa useissa gospelkuoroissa.

Paluun festivaalikartalle tekevä DeiFestival kokoaa kesän komeimman artistikattauksen Seinäjoen Ideaparkiin 18. kesäkuuta 2022.  DeiFestivalin pääesiintyjänä on ruotsalainen gospel-soul-tähti Samuel Ljungblahd.

Eurooppalaisten gospelartistien kirkkaimpiin tähtiin kuuluva Ljungblahd tulee Seinäjoelle oman bändinsä kanssa. Hän esiintyy festavaalilla myös yhdessä PopUp Gospel -kuoron kanssa.

Yhden päivän mittaisen tapahtuman kotimainen kattaus on komea. Mukana ovat muun muassa Maksetut Viulut, Exit, Palo, Kristiina Brask ja Jippu.  Musiikki soi aamusta iltaan kahdelta lavalta. DeiFestivalin päälava on ulkona Ideaparkin Huviparkissa. Musiikki soi läpi päivän myös Ideaparkin sisälavalla, jonka ohjelma on kaikille ilmainen.

Janoinenlammas.fi neliöb.8.5.-4.6.

”Olkoon tämä myös kiitos kaikille artisteille heidän tekemästään työstä.”

Kuusi kertaa aikaisemmin järjestetty DeiFestival palaa kahdeksan vuoden tauon jälkeen kalenteriin juhlistamaan Radio Dein 25-vuotisjuhlia.

– Radio Dein juhlavuotta haluttiin juhlia tärkeiden yhteistyökumppanien, artistien kanssa ja koronan jälkeen antaa Dein kuuntelijoille mahdollisuus nauttia jälleen livenä upeista esityksistä. Gospel-musiikki on Radio Dein menestyksen perusta, sanoo Radio Dein johtaja Kirsi Rostamo.

DeiFestivalin lavalle nousee joukko kanavan soitetuimpia artisteja.

– Musiikin merkitystä ihmisen hyvinvoinnissa ei voi vähätellä. Olemme sanoin ja sävelin välittäneet toivoa kanavallamme ja haluamme tehdä sen myös konsertin välityksellä. Olemme koonneet lavalle tämän päivän suosikkikattauksen. Nämä artistit ovat nousseet kuuntelijoiden suosikkien joukkoon. Olkoon tämä myös kiitos kaikille artisteille heidän tekemästään työstä näinä vaikeina aikoina, sanoo Radio Dein aamujuontaja, DeiFestivalin promoottori Mikael Juntunen.

DeiFestivalin kaikki esiintyjät:

Samuel Ljungblahd (kuvassa), Exit, Jippu & Benja Roth, Maksetut Viulut, Palo, Eve & Ossi, Kristiina Brask, KLS acoustic, PopUp Gospel -kuoro, Lars & JJ, Masa Puttonen & Brothers, Juhani Tikkanen, Mika Karola, Mikko Vaismaa ja Timpurin Roudarit.

Liput:
www.tiketti.fi
alk. 25€