Uutiset: Intialainen Vishal Mangalwadi toivoo länsimaiden palaavan koulujensa ja yliopistojensa kristillisille juurille

Daniel Kolenda Kuopioon kesäkuussa

 

Reinhard Bonnken perustamassa Christ for all Nations -järjestössä tapahtui vuonna 2010 sukupolvenvaihdos, kun Daniel Kolendasta (31) tuli uusi pääjohtaja.
– Daniel Kolenda on Suomen Vapaakirkon tämänvuotisten kesäjuhlien pääpuhuja. Olisikohan hän kyseisessä kesäjuhlatehtävässään kaikkien aikojen nuorin, Kuopion vapaaseurakunnan johtaja, pastori Tapio Annala pohtii.

Suomen Vapaakirkon kesäjuhlat pidetään Kuopiossa 28.–30.6.2013. Juhlien päätilaisuudet pidetään Kuopio-hallissa.

Nimestä Reinhard Bonnke on tullut synonyymi jättimäisille evankelioimistilaisuuksille eri puolilla Afrikkaa. Lauseet kuten ”Kapkaupungista Kairoon” ja ”Afrikka on pelastuva” ovat iskeytyneet ihmisten mieliin. Suurimmassa yksittäisessä tilaisuudessa Nigerian Lagosissa paikan päällä on ollut 1,6 miljoonaa ihmistä.
Daniel Kolenda on saanut tehtäväänsä valmennuksen toimiessaan Reinhard Bonnken rinnalla, Annala toteaa.

Janoinenlammas.fi neliöb.8.5.-4.6.

Rukousvastaus

Daniel Kolenda asuu Floridassa vaimonsa Rebekahin ja neljän lapsensa kanssa. Daniel on helluntaisaarnaaja viidennessä polvessa. Kun hän oli vielä pikkupoika, hän sai kutsumuksen viedä evankeliumia kaikkialle maailmaan. Ensimmäisen saarnansa hän piti 14-vuotiaana.

Bonnke näki kutsumuksen ja voitelun nuoren miehen elämässä ja ymmärsi, että Kolenda oli Herran hänelle antama seuraaja. Bonnke oli rukoillut vuosikausia järjestönsä palvelutyön tulevan johdon puolesta ja antoi iloiten yhä enemmän päivittäisiä tehtäviä Kolendalle. Kolenda on saanut ratkaisevan valmennuksensa palvelutyöhön neuvonantajansa ja hengellisen isänsä Bonnken rinnalla.

– Daniel Kolenda on tämän sukupolven evankelista, jonka palvelutyötä seuraavat ihmeet ja merkit, ja jonka sinettinä ovat lukuisat pelastuneet. Hän on julistanut evankeliumia miljoonille ja nähnyt lukemattomien ihmisten pelastuvan ja parantuvan massiivisissa ulkoilmatilaisuuksissa, Kuopion vapaaseurakunnan nuorisotyöntekijä Manuel Rautalahti kertoo.

 

 
Päivä artikkelibanneri 11.3.- 2024