Älypuhelinsovellus Domini Life on kerännyt vuodessa yli 8000 käyttäjää 83 maasta

 
Domini Life Helsingin jouluvaloissa.

Useita kristillisiä medioita, järjestöjä ja kirkkoja yhdistävä älypuhelinsovellus Domini Life juhlii yksivuotissynttäreitään ensimmäisenä adventtina. Kuva: Mervi Viuhko.

Joulukuun alussa yksivuotissynttäreitään viettävällä Domini Life -mobiilisovelluksella on jo yli 8000 käyttäjää 83 maassa. Peräti 47 maata on sellaisia, joissa vähintään kymmenen ihmistä on ladannut Domini Lifen älypuhelimeensa.

Sovelluksen englanninkielinen versio julkaistiin syyskuussa, mikä on laajentanut käyttäjäkuntaa muihinkin kuin suomenkielisiin.

Domini Lifen suosituimmat ominaisuudet ovat oman rukoussuunnitelman tekeminen ja rukousseinä. Tällä hetkellä rukousseinälle jätetään yli 300 rukousaihetta vuorokaudessa. Luvussa ovat tosin mukana myös Medialähetys Sanansaattajien (Sansa) nettisivujen kautta jätetyt rukousaiheet.

Pipliaseura Neliöb. 8.-14.4.

Kirkon keskusteluapua tulossa

Domini Life on Medialähetys Sanansaattajien ja Kansan Raamattuseuran yhteinen hanke, jossa on mukana suuri joukko yhteistyökumppaneita, kuten kristillisiä medioita, järjestöjä ja kirkkoja.

Mediat-osiossa on seurattavissa uutisvirtaa 17 verkkosivulta. Englanninkielisen version Mediat-osio kokoaa uutisvirtaa kymmeneltä kansainväliseltä kristilliseltä medialta. Kirkon lähetystyön keskus on vahvasti mukana sovelluksen kansainvälistymisessä.

Domini Lifea kehitetään käyttäjiltä saadun palautteen perusteella. Hankkeen vetäjän, Sansan verkostotoiminnan johtaja Mervi Viuhkon mukaan yksi selkeä tarve on ollut keskusteluavulle. Joulukuun alussa mukaan onkin tulossa Suomen evankelis-luterilaisen kirkon Palveleva chat, joka antaa mahdollisuuden keskustella koulutetun sielunhoitajan kanssa.

Joulukuussa Domini Lifesta pääsee avaamaan myös Lastenkirkko-sivuston sähköisen adventtikalenterin luukkuja.

Sovellus on ladattavissa Android- ja iOS-laitteille nettisivulta domini.life tai sovelluskaupoista.

 
Sansa artikkeliban.12.2.- MJa