Ihmisiä ja ilmiöitä: Onnellisuusprofessori Markku Ojanen: Iloa ja elinvoimaa ikävuosiin

”Älkää eksykö”, varoitetaan Helsingin Vanhassa kirkossa lauantaina

 

Intialainen pastori Prem Kodali on Älkää eksykö -tapahtuman pääpuhuja. Kuva: One Way Mission.

Kristilliset mediat Uusi Tie, Ristin Voitto, One Way TV ja Radio Dei järjestävät lauantaina 14.11.2015 iltatilaisuuden Helsingin Vanhassa kirkossa.

Tapahtuman otsikko on ”Älkää eksykö”. Tapahtuman esittelyn mukaan Suomeen saapuu uusia, hämmennystä herättäviä hengellisiä virtauksia ja oppeja. Tapahtuman tarkoituksena on ”auttaa ymmärtämään aikamme ilmiöitä ja antaa myös vastauksia hämmentyneille kristityille.”

Pääpuhujana illassa on intialainen pastori Prem Kodali. Hän johtaa Andra Pradeshin osavaltiossa Bethel Ministries -järjestöä. Prem Kodali on veljensä Joel Kodalin kanssa perustanut satoja seurakuntia köyhille maalaiskylille.

Dei, suomigospel, neliöb. 11.-17.6.

Prem Kodali on myös Intian Raamattuseuran hallituksessa ja tunnettu puhuja eri kirkkokuntien seurakunnissa.

– Hän on katsellut aitiopaikalta Intian kristillisyyden nykytilaa ja kantaa suurta huolta monista uusista epäraittiista hengellisistä virtauksista, joita on tullut maahan viime vuosien aikana. Älkää eksykö -tapahtuman pääpuhujana hänellä on paljon sanottavaa siitä, mitä maailmalla tänä päivänä tapahtuu ja myös vastauksia Jumalan sanasta aikamme haasteisiin, One Way Missionin toiminnanjohtaja Tapani Suonto kertoo.

Prem Kodalin ja Tapani Suonnon lisäksi Älkää eksykö -tapahtumassa puhuvat päätoimittaja Leif Nummela, toimittaja Pasi Turunen ja lähetysjohtaja Juhani Huotari.

 
artikkelibanneri Uusi Tie

Aiheet