Alfatv:n uusi parisuhdesarja tuo toivoa suhdekriiseihin

 

Joel Hallikainen ja Hanna Ranssi-Matikainen juontavat Alfatv:n uutta parisuhdeohjelmaa Sinua sinua rakastan. Kuva: Stanislav Voronin

Parisuhdetohtori Hanna Ranssi-Matikaisen ja muusikko Joel Hallikaisen luotsaama ohjelma Sinua sinua rakastan tarkastelee elämää ihmisenkokoisesti.

Uusi parisuhdesarja alkaa tänään 9. syyskuuta klo 21 Alfatv:llä. Sarjan kymmenessä jaksossa tavataan pariskuntia, jotka avautuvat elämänsä kriiseistä ja kuinka niistä selviäminen on syventänyt keskinäistä rakkautta. Tunnin pituisissa jaksoissa käsiteltävät aiheet tarjoavat katsojille samaistumispintaa ja näköalan toivoon: kaikki käyvät kriisejä läpi ja niistä on mahdollista selvitä.

Jaksoissa puhutaan muun muassa yksinäisyydestä parisuhteessa, erilaisuudesta, puolison sairastumisesta, lapsen sairastumisesta, uupumuksesta, anteeksiannosta ja luottamuksesta.

Missiokampanja ilmainen (IRR-TV)

Sinua sinua rakastan -sarja on toteutettu yhteistyössä Parempi avioliitto ry:n kanssa. Yhdistyksen toiminnanjohtaja Hanna Ranssi-Matikainen on toinen ohjelman juontajista.

– Olen lähes koko ikäni ollut kiinnostunut suhteista. Miten ne alkavat, rakentuvat, loittonevat, syventyvät. Elävät ja hengittävät. Suuri mysteeri on, että ihminen kaikessa keskeneräisyydessään suostuu voittamaan heikkoutensa, suremaan, pyytämään anteeksi, aloittamaan alusta ja astumaan erilaisena uuteen yhteiseen tulevaisuuteen, Ranssi-Matikainen kertoo.

Sinua sinua rakastan -ohjelmasarjan kolmannessa osassa 23.9. haastatellaan Malla (oik.) ja Tuomas Tannerta. Silloin aiheena on puolison ADHD. Kuva: Stansilav Voronin

Ohjelmasarjan toinen juontaja on suosittu muusikko Joel Hallikainen, joka palaa pitkästä aikaa televisioon. Hallikainen juonsi 1990-luvulla Tuttu juttu -ohjelmaa usean vuoden ajan yhdessä Timo Koivusalon kanssa.

– Olen lähes koko elämäni katsellut esiintymislavalta mikrofonin takaa, miten ihmiset ovat etsineet ja löytäneet toisiaan, Hallikainen kertoo.

– Olen kasvanut rikkinäisessä kodissa ja saanut elää parisuhteessa 40 vuotta. Elämäni suuri mysteeri on, että oma liittoni on kaiken jälkeenkin pysynyt kasassa. Se ei todellakaan ole aina ollut helppoa. Helppoa elämä on vain lauluissa. On etuoikeus saada kohdata ohjelmassamme rohkeita ihmisiä. Olla lähellä ja läsnä.

 

 

 
Missiokampanja ilmainen (IRR-TV)