Anne Graham Lotz varoittaa lopunajoista

 

Kuva: Päivä Osakeyhtiön arkisto

Anne Graham Lotz kaipaa särkyneen sydämen todellista katumusta.

– Meidän maamme on aivan sekaisin. Voiko syntimme vetää päällemme Jumalan tuomion? Tuomion, joka ei välttämättä tule niin sanotun likaisen ydinpommin muodossa tai niin että ISIS tekee jälleen terroriteon, kirjoitti Anne Graham Lotz verkkosivuillaan 13. huhtikuuta.

Useat kristilliset lehdet Yhdysvalloissa tarttuivat heti hänen kirjoitukseensa ja kertoivat, että evankelista Billy Grahamin tytär varoittaa siitä, että lopunajat ovat lähellä.

IK-opisto (vuosisop) neliöb.17.-30.1.MJa

Graham Lotz oli itse antanut kirjoitukselleen otsikon: On aika olla vakavissaan. Ja hän muistuttaa, että jos Jumala langettaa tuomionsa sekä ottaa pois siunauksensa ja varjeluksensa, ratkaisu ei löydy politiikasta, taloudesta, asevoimista tai teknologiasta.
– Ratkaisu löytyy, kun olemme polvillamme ja nöyrrymme, rukoilemme ja etsimme Jumalan kasvoja sekä teemme parannuksen synnistämme.

– Olen kuullut seurakunnissa ja rukoustapahtumissa joitakin rukouksia ja kutsuja parannukseen, jotka ovat vaikutuksen tekemiseen tähtäävää näytöstä ja joissa vain koetaan parannukseen liittyviä tunteita. Mutta se tuntuu ontolta sen sijaan että olisi särkyneen sydämen todellista katumusta, Anne Graham Lotz varoitti.

Hän ottaa nykyisin usein vahvasti kantaa oman maansa hengelliseen tilaan. Hän on myös joissakin haastatteluissa todennut lopunajoista:
– Uskon, että saan nähdä omin silmin Jeesuksen paluun, kun hän tulee noutamaan meidät luokseen.