Ihmisiä ja ilmiöitä: Onnellisuusprofessori Markku Ojanen: Iloa ja elinvoimaa ikävuosiin

Radio Dei käynnisti lähetykset Kainuussa – valtioneuvosto myönsi taajuuden myös Kokkolaan

 

Radio Dei on kasvattanut kuuluvuusaluettaan lähes valtakunnallisen radiokanavan mittoihin.

Valtioneuvosto on myöntänyt Radio Deille taajuuden Kokkolaan. Taajuus on määrä ottaa käyttöön vuoden 2016 aikana. Tällä viikolla radiokanava aloitti Kajaanissa.

Valtioneuvosto myönsi tänään torstaina kristilliselle radiokanavalle Radio Deille  ohjelmistotoimiluvan Kokkolaan taajuudelle 100,7 Mhz. Kanavan tavoitteena on käynnistää lähetykset kaupungissa vuoden 2016 aikana.

Tällä hetkellä Radio Deillä on Kokkolan seudulla taajuus 104,3 Mhz (kaapeliverkossa 88,9 Mhz). Taajuus kuuluu hyvin Kokkolan ympäristökunnissa, mutta heikohkosti kaupungin keskustassa.

IK-opisto Neliöb. 17.-30.6.

Eilen Radio Dei käynnisti lähetykset Kajaanin alueella taajuudella 100,0 MHz. Viestintävirasto myönsi kristilliselle radiokanavalle taajuuden marraskuussa. Radio Dein toimitusjohtaja Kirsi Rostamo iloitsee, että lähetykset saatiin kuuluviin Kainuun seudulla jouluksi.

– Olemme innoissamme uusista taajuuksista. Varsinkin Kajaanin alueelle Radio Deitä on kaivattu jo vuosia.

Vuoden 2016 aikana Radio Dein tavoitteena on käynnistää lähetykset myös Vaasassa.

Vuonna 1997 perustettu Radio Dei on yksi lähes koko Suomessa kuuluvista kaupallisista radioista. Radiokanava on tunnetuin kristillinen media Suomessa. Radio Deillä on tällä hetkellä 200.000 viikkokuuntelijaa ja 23 taajuutta. Kanava on määritellyt missiokseen ”välittää toivoa, rakentaa yhteyttä ja kertoa uskosta Jeesukseen luonnollisena osana elämää”.

 
Dei, retroäijät, artikkeliban 31.5.- (1/2)