Elämäntaito: Lentokonemekaanikon hämmästyttävä ura: Mediatalon toimitusjohtaja Olavi Kumpulainen on nyt myös lähetyslentäjien puheenjohtaja

Kuinka selvittää kolminaisuus muslimille? – Koulutuswebinaareja muslimien kohtaamisesta

 

Avainmedia Lähetysjärjestö järjestää ilmaisia suomenkielisiä webinaareja muslimityöstä. Aloite on tullut suomalaisilta uskovilta, jotka ovat halunneet lisää tietoja ja taitoja esimerkiksi kristinuskon käsitteiden selittämiseen muslimille.

Ensimmäisessä webinaarissa maaliskuun lopussa opastettiin, kuinka kertoa muslimille ristiinnaulitsemisesta. Osanottajina oli evankelisia kristittyjä, joilla on muslimiystäviä tai he ovat keskustelleet muslimien kanssa Suomessa, ulkomailla, aktioissa, maahanmuuttajatyössä tai sosiaalisessa mediassa.

Opettajana toimii mm. Aaron Ibrahim, joka on Avainmedia Lähetysjärjestön arabi- ja muslimityön sekä kristillisen arabiankielisen Al Hayat -kanavan johtaja. Ibrahim on tehnyt muslimityötä yli 30 vuoden ajan.

SEKL neliöb. 5.-11.6. MJa

Webinaareja pidetään keskiviikkoisin klo 18.00-19.30 kesäkuun 2. päivään saakka. Osallistua voi yhteen tai useampaan webinaarin. Opetusaiheet vaihtelevat ja myös omia kysymyksiä voi esittää.

Webinaareissa suositaan myös interaktiivisuutta ja keskustelua käydään monista aiheista kuten muslimikulttuurista, koraanin ongelmista, maahanmuuttajatyön haasteista jne.

Islamista ja muslimien tavoittamisesta kiinnostuneet voivat pyytää webinaariin Zoom-linkin sähköpostitse arabic@avainmedia.org tai Avainmedian Facebook-yksityisviestin kautta.

Teksti: Avainmedian arabiosasto Kuva: Shutterstock