Trump teki sen taas!

 

Washington DC:n lattea litkiviltä liberaaleilta meni kahvi väärään kurkkuun, kun Donald Trump nimitti Betsy Devossin opetusministeriksi. Washington DC:ssä vain 5% väestöstä kannattaa Trumpia. Kun DeVoss yritti vierailla paikallisessa koulussa, mylvivä väkijoukko esti sen poliiseista piittaamatta ja asiantuntijat kommentoivat koulujärjestelmän olevan vaarassa.

Miten eräs maailman huonoimmista koulujärjestelmistä voisi muuttua pahemmaksi?

Jalohaukat vko 3 SMy

Kouluissa tarvitaan turvamiehiä ja monet siellä opintonsa päättäneet osaavat tuskin edes lukea. Uskonnon opetus on kielletty, aamurukouksista puhumattakaan ja historian opetus on pääasiassa Yhdysvaltojen historiaa. Taloustiedettä tosin opetetaan hyvin, samoin kuin urheilua.

Raivon syynä on pelko kristillisten koulujen tukemisesta

Trump aikoo sallia kristinuskon paluun myös julkiseen koulujärjestelmään. Vastustajat kammoksuvat ajatusta tieteellisen kreationismin eli biomimetiikan opetuksesta, johon DeVos suhtautuu ilmeisen myönteisesti. Biomimetiikka on luonnon älykkäiden järjestelmien tuotteistamista ja kopioimista tietotekniikkaan. Luonnon nerokkaat ratkaisut eivät voi olla tulos sattumanvaraisista mutaatioista ja luonnovalinnasta, koska ne ylittävät aina insinöörien luomiskyvyn.

Tunnustuksellisen ateismin opetus on vaarassa

Koulujen alennustila johtuu kristinuskon halveksimisesta ja uusdarvinistisesta aivopesusta. Kun sukupolvesta toiseen ihmisille opetetaan akateemisena tosiasiana, että he ovat kehittyneet tuntemattomasta syystä tapahtuneesta alkuräjähdyksestä ja siitä kehittyneestä alkuliemestä ilman suunnittelua ja tarkoitusta, tämän opetuksen hedelmät ovat katkeria ja kaikkien nähtävissä.

Ihmeitä ilman ihmeiden tekijää

Alkuräjähdys, alkumaapallo, alkuliemi, alkusynty, alkuihminen jne. ovat kaikki luonnonlakien vastaisia täysin epätieteellisiä ja uskonvaraisia ihmeitä, joita Suomessakin tuputetaan kiistattomina opinkappaleina. Tällainen epätieteellinen opetus antaa täysin väärän kuvan kemian ja fysiikan lainalaisuuksista! Tässä puuhassa kunnostautuvat luonnontieteellisinä asiantuntijoina erityisesti monet teologian tohtorit, jotka toistelevat naturalistien oppeja ja ovat perustaneet Areiopagi -nimisen kuppikunnan John Templeton– säätiön rahoituksen turvin. Tämä säätiö tukee sekalaista uskonnollista tutkimusta, kuten hinduismia, buddhismia eli mindfullnessia, meditaatiota ym. Areiopagin tavoitteena näyttää olevan darvinistisen kristinuskon aseman vakiinnuttaminen. Nykyinen paavi on myös kyseenalaistanut Jumalan luomisvoiman toteamalla, että Hän kasvattaisi tuotteita vähitellen kuin puutarhuri. Tämä tarkoittanee, että ihminen olisi kyhätty kokoon kitkemällä pois erilaisia rikkaruohoja lähes 4 miljardin vuoden ajan!

Huoli kirkon opista

Kun vuosi sitten kävin Porissa luennoimassa luomisesta asiantuntijaystäväni kanssa, paikallisen Satakunnan kansa -lehden ateistitoimittaja kirjoitti paheksuen huolensa kirkon opin vaarantumisesta! Onkin syytä kysyä, miksi enää 13% kirkon työntekijöistä ja 10% kolmikymppisistä suomalaisesta uskoo Raamatun arvovaltaan historiallisena teoksena?

Oletko raamatullinen vai darvinistinen kristitty?

Nyt on tilaisuus testata asia. Voitko sanoa aamen alla oleviin väittämiin?

Raamattu on Pyhän Hengen johdatuksessa kirjoitettu.

Jeesus sikisi Pyhän Hengen vaikutuksesta.

Jeesus teki ihmeitä.

Jeesus nousi kuolleista.

Jeesukseen uskomalla meillä on iankaikkinen elämä.

Teologiset tiedekunnat ovat ateistien tehokkain työkalu

Siellä pyritään kaikin tavoin kumoamaan yllä esitetyt väitteet. Suomessa lienee jäljellä enää yksi rehellinen ateisti, jota itsekin entisenä ateistina arvostan, Erkki Tuomioja, joka on julkisesti vaatinut teologisten tiedekuntien lakkauttamista tarpeettomina. Ovelat nykyiset uusateistit eivät sitä vaadi, vaan veljeilevät hyväntahtoisten, akateemisessa päivänpaisteessa viihtyvien liberaaliteologien kanssa, vaikka halveksivatkin heitä heti nurkan takana.

Totuus murtautuu esiin Trumpin toimesta

Toinenkin Trumpin ministeri, taitava neurokirurgi Ben Carson on kreationisti. Itse asiassa kaikki maailman merkittävimmät tiedemiehet tekivät työtään Jumalan kunniaksi. Nyt on tullut aika erottaa operatiivinen, laboratoriossa toistettavissa oleva tiede historiallisesta ja järkyttävän epätieteellisestä filosofoinnista, jolla ateismia on tuputettu vuosikymmeniä ja aiheutettu kristillisen lännen luopumus.