Seurakuntalaisen vieraskynä: Mies, nainen vai muu?

 

MIES, NAINEN VAI MUU?

Keskustelu sukupuoliristiriitaa kokevan ihmisen ”sukupuolenkorjaushoidosta” käy kuumana. Pojat kokevat olevansa tyttöjä ja tytöt poikia ja lääkäreiden olisi toteutettava teiniaivojen trendikkäät toiveet.

Dei, retroäijät, neliöb. 9.-15.7.

Mistä on kysymys?

Onko kyseessä seksuaalipoliittinen agenda? Ja aiheutuuko ”korjaushoidosta” peruuttamattomia muutoksia, joita kadutaan, kun aikuisen aivot vihdoin saadaan 24 vuoden iässä?

Kysymys on biologiasta

”Musta tuntuu, että olen muu”, ei ole tiedettä. Sukupuolen biologisen alkuperän tieteellinen tarkastelu ratkaisee asian. Onko kyseessä ”bakteerin kaltaisen alkusolun evoluutio mieheksi ja naiseksi” – vai ovatko mies ja nainen suunnittelun tuloksia? Jeesus totesi asiasta: ”Ettekö ole lukeneet, että Luoja jo alussa loi heidät mieheksi ja naiseksi – ja niistä kahdesta tulee yksi liha?” (Matt.19:4-5).

Mistä sukupuolet ovat peräisin?

Tähän ei ole olemassa tieteellistä vastausta – vain tarinoita. Vain Jeesuksen antama vastaus on tieteellinen, sillä bakteerinkaltaisilla soluilla ei ole mielenkiintoa muuttaa kolmesti tunnissa toteutuvaa jakautumistaan äärimmäisen monimutkaiseksi suvulliseksi lisääntymiseksi, joka voi tuottaa puolisoille vain muutamia kymmeniä jälkeläisiä heidän elinaikanaan. Uusdarvinismin näkökulmasta bakteerit ovat tämän planeetan kiistattomia valtiaita, sillä esimerkiksi kolibakteereilla voi pangenomissaan olla jopa 45 000 geeniperhettä, ihmisellä vain vaivaiset 21 000. Bakteerit valtaavatkin kaikki ekologiset lokerot, meissäkin niitä on enemmän kuin omia soluja! 

Suvullisen lisääntymisen mysteeri

Voidaan perustellusti kysyä, miksi se kehittyisi, koska suvuton on supernopea, jälkeläisiä on paljon, samoin muuntelumahdollisuuksia (pangenomi) ja haitalliset mutaatiot häviävät heti, eivätkä jää aiheuttamaan tasaisen tappavasti kertyvää, vauhdilla sukupuuttoon vievää, piilevien mutaatioiden virhekatastrofia. Vaarallista lapsuutta ei myöskään ole eikä rajallista lisääntymisaikaa ja hedelmöittymisen ajankohtaa. Sukulaisavioliitot ovat suvullisen lisääntymisen suuri vaara, ja ihmisiltä ne kiellettiinkin juuri oikeaan aikaan, kun mutaatioita oli ehtinyt kertyä jo vaarallinen määrä (3.Moos.18:6).

Mihin miehiä tarvitaan?

Jos miehiä ei olisi, aikaa ei naisilta kuluisi hukkaan miesten metsästämiseen ja nainen synnyttäisi kaksinkertaisen määrän tyttölapsia, joilla olisi äidin geenit. Miehen kehittymistä on vaikea selittää darvinismin näkökulmasta. Evoluutio on itse asiassa täysin kykenemätön selittämään miesten olemassaoloa, ja vieläkin pahempaa on näköpiirissä miesten pään menoksi!

Hävittääkö evoluutio (!) miehet?

Siltä vahvasti näyttää. Miesten Y-kromosomi on katoamassa. Se on menettänyt 95% geeneistään. Y-kromosmi määrittää miessukupuolen, sillä se vastaa siittiöiden tuotannosta. Biologia tuntee vain siittiöitä tuottavan tai munasoluja omaavan ihmisen. Langenneeseen maailmaan liittyvät harvinaiset ongelmat ovat tietysti totta, mutta kyseessä on toinen asiakokonaisuus.

Biologia ei pysty harppaamaan miestä ja naista erottavan kuilun yli

”Sukupuolisiirtymistä” ei ole todisteita, on vain tarinoita. Sukupuolten ”välimuotoja” ei ole fossiiliaineistossa. On vaikea edes kuvitella, kuinka toisiinsa sopivat sukuelimet kehittyisivät. ”Yhteisevoluutio” on vain viisastelua. Jos jokin eliö lisääntyy sekä suvuttomasti että suvullisesti, tämä ei ole välimuoto, vaan tekee ongelmasta vieläkin pulmallisemman, sillä etu on suuri, ja silloin kaikkien eliöiden pitäisi pystyä samaan.

Kukaan ei  tiedä miten solun jakautumisen mekanismi kehittyisi

Mutta suvulliseen lisääntymiseen liittyvä vähennysjakautuminen on tätäkin pahempi päänsärky kehitysopin kannattajille. Sukusolujen muodostumiseen liittyvä tekijäinvaihto on selvästi suunniteltu tapahtuma, joka varmistaa, että kahta, aivan samanlaista lasta ei voi syntyä. (Identtiset kaksosetkaan eivät ole sataprosenttisesti samanlaisia). Miksi näin? Jumala tuntee jokaisen nimeltä!

Hedelmöittymistapahtuma kumoaa lopullisesti kertomukset alkusolusta Aadamiksi ja Eevaksi

Siinä siittiö ja munasolu sulautuvat uudeksi, ainutkertaiseksi ihmiseksi. Kyseessä on hyvin monimutkainen tapahtuma, johon kymmenet eri tekijät vaikuttavat, eikä siitä ymmärretä suinkaan kaikkea. Abortissa ainutkertaisen ihmisen elämä estetään maan päällä, mutta tuskin taivaassa!

Siittiöt uivat 5 kilometriä!

Siittiöt todella uivat 3 000 kertaa mittaisensa matkan. Lähtöviivalla on jopa 200 000 000 siittiötä, mutta vain yksi miljoonasta kroolaa perille munanjohtimien yläpäässä sijaitsevaan ampullaan, missä ne ”ohjelmoidaan kuin risteilyohjukset” loppumatkaa varten. Nainen sekä auttaa tapahtumaa, mutta myös pyrkii samalla estämään huonojen siittiöiden etenemistä. Siittiöitä todella tarvitaan tällainen määrä, sillä vähempi ei riittäisi. Tämä myös selittää nopeasti näköpiirissä olevan ihmiskunnan sukupuuton, koska varsinkin läntisessä maailmassa, miesten siittiöiden tuotanto on romahtamassa dramaattisesti. Jopa 20% pareista tarvitsee nykyään hedelmöityshoitoja.

Olet polskutellut vedessä elämäsi ensi kuukaudet

Istukka on toiminut teho-osastonasi 9 kuukautta huolehtien hapen ja ravinnon saannista sekä toiminut ”keinomunuaisena”. Verenkiertosi on ollut tavattoman monimutkaista ja siinä on tarvittu uusia väyliä ja nerokkaita rakenneratkaisuja, koska vesielämästä maaelämään on siirryttävä muutamassa minuutissa. On ällistyttävää, että sekä vauva että äiti yleensä selviävät synnytyksestä! Mahdollisia ongelman lähteitä on tavattoman paljon ja on todella perusteltua kysyä, miten ja miksi evoluutio olisi ”kehittänyt” näin tavattoman monimutkaisen ja häiriöalttiin tavan lisääntyä?

Miehen ja naisen mysteeri selviää Raamatusta

Paavali kertoo alkuperämme: ”Jumala on tehnyt koko ihmissuvun yhdestä ainoasta – Me olemme myös hänen sukuaan” (Apt. 17:26,28). Ja: ” Hän, joka pyhittää, ja ne, jotka pyhitetään, ovat kaikki alkuisin yhdestä. Siksi hän ei häpeä kutsua heitä veljikseen” (Hepr.2:11). Tämä on pysäyttävä tosiasia. Kuulumme Jumalan perhekuntaan. Meidäthän on luotu Jumalan kuviksi!

Mutta mistä nainen ilmestyi?

Herra Jumala rakensi naisen siitä kylkiluusta, jonka oli ottanut miehestä” (2.Moos.2:22). Voiko tämä olla totta? – Ilman muuta! – Miksi? Vastaus on varsin järkeenkäypä: ”Koska naista ei saada aikaan uusdarvinistisella mekanismilla, Jumala on rakentanut hänet”!

Tässä maailmassa on siis vain miehiä tai naisia, mitään luonnollisia välimuotoja ei ole, eikä voi olla, koska miehet tuottavat siittiöitä ja naisilla on munasolut. On täysin järjenvastaista ja epätieteellistä puhua ”muunsukupuolisuudesta”! ”Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen – mieheksi ja naiseksi hän loi heidät” (1.Moos.1:27).

Eeva on kaiken elävän äiti (1.Moos.3:20)

Tämäkin on kirjaimellisesti totta! Periytyminen on solullista. Siittiöön verrattuna valtava munasolu sisältää elämän eväät. Eevan munasolut mahdollistivat ihmiskunnalle noin kuuden tuhannen vuoden mittaisen elinajan tässä langenneessa maailmassa. Tämä johtuu siitä, että tyttövauvalla on munasarjoissaan munasolut valmiina, ja ne tuottavat vain 28 sukupolvea lisäkopioita hänen elinaikanaan. Miehet sensijaan tuottavat kymmeniä miljoonia siittiöitä joka päivä, ja syntyvien lasten ongelmista jopa 80% onkin peräisin miehiltä.

Meidät erottaa äidistämme, Eevasta, vain melko vähäinen määrä munasolusukupolvia, ja siksi olemme yhä täällä. Ihmiskunnan sukupuutto odottaa kuitenkin jo aivan nurkan takana. On tieteellisesti perusteltua todeta, että ihminen ei ole voinut olla täällä uusdarvinismin väittämää 300 000 vuotta, sillä tuona aikana olisimme kuolleet sukupuuttoon jo kymmeniä kertoja!

DNA:sta voidaan lukea maailman todellinen historia – ateistien ”luonnonhistoria” on myytti

DNA:sta selviää luomisen ajankohta (millon DNA oli virheetön), lankeemukseen ajankohta (milloin DNA:n rappeutuminen käynnistyi), ihmisen sukuhistoria (yhteinen äiti ja isä) ja pian tapahtuva lunastus eli tämän maailmanajan loppu (perimään kertynyt virhekatastrofi vie ihmisen pian sukupuuttoon).

Juutalaiskristillinen maailmankäsitys perustuu kolmelle tosiasialle

Ei elämää ilman luomista.
Ei kuolemaa ilman lankeemusta
Ei iankaikkista elämää ilman lunastusta Kristuksessa

160 vuotta vanha tarina sattumien synnyttämästä miehestä ja naisesta tuotettiin tarpeesta korvata Jumalan antama ilmoitus, ajan hengen elähdyttämällä ihmisjärkeilyllä. Nyt on tullut aika päivittää maailmankuva järjelliseen ajatteluun sopivaksi ja hylätä darvinistiset, seksuaalipoliittiset sadut epätieteellisinä.

Lähde: https://luominen.fi/pekan-blogi/life-and-water

Pekka Reinikainen
lääkäri