Media tuo taivaan lähelle

 
Kaksi iloista tyttöä tietokoneen äärellä.

Medialähetystyö välittää sanomaa rakastavasta Jumalasta. Median avulla taivas tulee todeksi ja koskettaa. Tähän viittaa Sansan vuositeema Media ja taivas. Kuva: Shutterstock.

Välitämme sanomaa rakastavasta Jumalasta ihmisille niiden media-alustojen kautta, joita he seuraavat. Taivas voi tulla todeksi ja koskettaa kuulijoita, katsojia ja sosiaalisen median seuraajia. Toimivat ja kulttuuriin sopivat ilmaisutavat sovitetaan käytetyille alustoille, jotta taivas tulee ihmistä lähelle ja koskettaa. Tähän viittaa Sansan vuoden 2024 teemaksi valikoitunut Media ja taivas.

Median kautta taivas tulee lähelle ja synnyttää uskoa ja toivoa. Toisaalta mediat kertovat myös sodista, pelottavista uutisista ja turruttavat ihmiset viihteeseen. Liiallinen ahdistavien asioiden seuraaminen tai pelkän viihteen tuijottaminen voivat viedä maailmasta kauneutta ja upottaa apatiaan. Liiallinen median seuraaminen passivoi ja tylsyttää ihmistä.

IK-opisto, neliöb. 15.-28.4.

Jalat maassa ja mieli Jumalan valtakunnassa

Huomaan tarvitsevani pidempää tai lyhyempää mediapaastoa sekä irrottautumista kännykän hypnoottisesta maailmasta. Haluan pitää jalat maassa ja mieleni Jumalan valtakunnan näköaloissa voidakseni nähdä laajemmin ja toimia paremmin. Koen välttämättömäksi henkilökohtaisen Jumalan kohtaamisen, rukouksen ja Raamatun lukemisen.

Toisinaan on myös hoitavaa lukea Jumalan työstä erilaisten ihmisten elämässä sekä Jumalan heille antamista kutsuista tai näköaloista. Toivon tämän Sansa-lehden avaavan sinulle näköaloja tällaisiin asioihin ja olevan sinulle ajatuksia avaava lukuelämys.

Minua lehden sisältö kutsuu rukoukseen. Rukous, rakkaus ja rohkeus ovat hyviä sanoja ja vielä parempia, kun elämme niistä käsin. Rukoilemme ja teemme siunaavaa mediaa sitä mukaa kun meille varoja uskotaan. Yhdessä toistemme ja Jumalan kanssa voimme median keinoin tuoda taivasta ihmisten ulottuville. Kiitos, että olet mukana.

Pääkirjoitus on julkaistu 21.2.2024 ilmestyneessä Sansa-lehdessä 1/2024.

 
Sansa artikkeliban.12.2.- MJa