Jumala toimii yhä

 
Jumala toimii yhä
Francesco Alberti / Unsplash

Joskus, kun elämän myrskyt muuttuvat pelottavammiksi tai maailma ympärillämme pimenee entisestään, saatamme ajatella, että Jumala on unohtanut meidät. Saatamme ajatella, että Jumala ei enää hallitse tätä maailmaa. Mutta minulla on sinulle hyviä uutisia, Jumala vaikuttaa yhä. Hän on yhtä mahtava kuin hän on aina ollut ja hänellä on suunnitelma auttaa sinut läpi kaiken, mitä elämässäsi kohtaat tai mitä tahansa sitten tapahtuukin tässä maailmassa. Mistä minä tiedän tämän? Raamattu kertoo meille niin.

Voimistakaa uupuneet kädet,
vahvistakaa horjuvat polvet,
sanokaa niille, jotka sydämessään hätäilevät:
»Olkaa lujat, älkää pelätkö.
Tässä on teidän Jumalanne!
Kosto lähestyy,
tilinteon hetki.
Jumala itse tulee ja pelastaa teidät.»

(Jesaja 35:3-4)

Jatkis 3.3. – 17.3.2024 Neliö

ja

– älä pelkää, minä olen sinun kanssasi!
Älä arkana pälyile ympärillesi
– minä olen sinun Jumalasi.
Minä vahvistan sinua, minä autan sinua,
minä tuen sinua vakaalla, lujalla kädelläni.

(Jesaja 41:10)

Kirjoita nämä jakeet muistiin, jotta – alkaessasi epäillä tai tuntiessasi olosi masentuneeksi- ne voivat vahvistaa sinua muistuttamalla sinua Jumalan hyvyydestä. Koska Jumala on väkevämpimpi kuin voit toivoa ja hän on mahtavampi kuin voit kuvitellakaan.

Jumala toimii yhä

Kaikki Raamatun lupaukset ovat voimassa myös silloin, kun elämä on kuin yhtä pitkää taistelua. Pidä siis Jumalan lupauksista kiinni. Ja ala elää niin kuin uskot. Niin tehdessäsi huomaat, miten suuresti luja usko vaikuttaa elämässäsi.

Vaikka ruumiini ja sieluni nääntyy,
Jumala on kallioni, minun osani iankaikkisesti.

(Ps. 73:26)

Joten vaikka olisit sairas, masentunut tai muuten vain nääntynyt, voit olla aivan varma, että et koskaan jää yksin. Jumala ei jätä sinua. Kristus ei pelkää ongelmiasi tai heikkouksiasi, hän on aina kanssasi. Luota tähän ja iloitse siitä. Mitä tyhjempi sinä olet, sitä enemmän sinussa on tilaa Kristukselle. Ja sitä juuri on siunattu olemassaolo.

Todellakin, Jumala toimii yhä. Jos kamppailet tämän asian kanssa, pyydä lisää uskoa. Jumala antaa aina mielellään lisää uskoa ja toivoa. Meitä ei ole jätetty pärjäämään täällä elämässä yksin, hän haluaa olla kanssamme joka askeleella.

Joten anna Jumalan tarjota sinulle kaikki tarvitsemasi, olipa kyseessä sitten viisaus, johdatus tai hänen hämmästyttävä voimansa. Minä pyydän näitä päivittäin. Antaudun hänelle ja pyydän hänen armovoimaansa ja apua kaikkeen, mitä teen. Eikä Jumala petä. Joka aamu armo on uusi. Ja se on aina enemmän kuin tarpeeksi. Kokeile rohkeasti ja vastaanota kaikki, mitä sinä tarvitset, Jeesuksessa.

Osa kirjoitusta, joka on julkaistu Armoa Arkeesi -sivustolla.