Heikkojen rukoilijoiden kerho

 
Oletko koskaan kokenut heikkoutta rukouksessa? Ajatukset harhailevat, eikä tiedä edes mistä oikein aloittaa. Liity seuraani, heikkojen rukoilijoiden kerhoon!

 

Tuollaisten tuntemusten keskellä on hyvä muistaa, mistä rukouksessa on pohjimmiltaan kysymys. Rukouksessa heittäydymme Jumalan varaan. Rukouksen kuulemisen perustana ei ole oma erinomaisuutemme, vaan Jeesuksen avaama tie Isän yhteyteen. Oikein ymmärrettynä heikkous rukouksessa ei olekaan haitta vaan hyöty. Kun sisäistämme rukouksen olevan rakastavan Isän ja hänen lapsensa välinen suhde se voi muuttaa kaiken.

 

Perheniemi neliöb. 5.3.- MJa
Jumala kuulee kaikki rukouksemme, mutta on luvannut erityisen siunauksensa, kun rukoilemme yhdessä. Jeesus lupaa olla läsnä, siellä missä kaksi tai kolme on koolla hänen nimessään ja antaa heille sen, mitä he yhdessä pyytävät.

 

Ensi joulukuussa Suomen kristittyjä kutsutaan Turkuun Kristuspäivään rukoilemaan kotiemme, kotiseurakuntiemme ja kotimaamme puolesta. Tulemalla yhteen olemme rukousvastaus Jeesuksen jäähyväisrukoukseen ”että he kaikki olisivat yhtä.” (Joh. 17:21)

 

Suomen täyttäessä 100 vuotta paras syntymäpäivälahja on jättää isänmaamme ja kansamme Jumalan käsiin. Vain hän antaa meille tulevaisuuden ja toivon.
Tavataan Turkuhallisssa 2.12.2017!

 

Panu Pitkänen
Pastori, toiminnanjohtaja
Hengen uudistus kirkossamme ry