Yleinen: Tuomas Enbuske kuvaa luterilaista uskoaan: ”Ei kielilläpuhumista, ei ikoneja, ei suitsukkeita – Sana riittää”

Armossa turvassa paremmassa

 
Armossa turvassa paremmassa, kirjoittanut Mari-Anna Stålnacke
Regine Tholen/Unsplash

Tarvitsetko sinä rohkaisua uskonmatkallesi? Tämä postaus on sinua varten. Haluan sinun tietävän, että Jumalan lapsena olet armossa turvassa paremmassa. Sinun tulevaisuutesi on Jumalan käsissä. Ja hänen armonsa on suurempi, vahvempi, voimakkaampi kuin mikään, mitä elämässäsi kohtaat. Sitäpaitsi: Armo voittaa aina. Joten ole huoleti, kaikki on hyvin, myös sinun elämässäsi. Ei se välttämättä siltä vaikuta, mutta luota Jumalaan. Hän kyllä tietää, mitä hän tekee. Voit luottaa siihen.

Hänen täyteydestään me kaikki olemme saaneet, armoa armon lisäksi. Lain välitti Mooses, armon ja totuuden toi Jeesus Kristus. (Joh. 1:16-17)

IK-opisto Neliöb. 20.5.-2.6.

Kuten Kevin P. Halloran on sanonut, ”elämässäsi ei ole hetkeäkään milloin Jumalan armo ei olisi sinulle riittävä”. Jumalan armo on riittävä, elämäsi jokaisena sekunttina. Joten me todellakin olemme armossa turvassa paremmassa. Tapahtui elämässä sitten, mitä tapahtui.

Mutta hän on vastannut minulle: ”Minun armoni riittää sinulle. Voima tulee täydelliseksi heikkoudessa.” Sen tähden ylpeilen mieluimmin heikkoudestani, jotta minuun asettuisi Kristuksen voima. (2. Kor. 12:9)

Armossa turvassa paremmassa

Joten milloin tahansa tarvitsetkin Jumalan armoa, sitä on tarjolla riittämiin. Jumala haluaa sinun nauttivan hänen armon täydeystään jokaisena elinpäivänäsi. Toki, Jumalan armo on enemmän kuin pystymme ymmärtämään, mutta ei anneta sen estää meitä vastaanottamasta sitä. Sillä me tarvitsemmeJumalan armoa valtavasti aivan joka hetki.

Minä ajattelen, että meidän esittämämme omavoimaisuus on suurimpia esteitä uskossa kasvamisessa. Siksi antaudun Jumalalle joka päivä. Muutoin alan luottamaan omaan voimaani ja viisauteeni ja sellainen ei koskaan pääty hyvin.

Ainakin minä tarvitsen Kristusta ja hänen armoaan ihan joka päivä. Siksi olen opetellut elämään armossa. Enkä vaihtaisi sitä mihinkään asiaan maan päällä. Sillä armo enemmän kuin riittää. Armo ei ole vain meidän armahtamistamme varten, vaan myös meidän voimaannuttamistamme varten. Me emme ole yksin tässä maailmassa, sillä me olemme armossa turvassa paremmassa.

Osa kirjoitusta, joka on julkaistu Armoa Arkeesi -sivustolla.