Yleinen: Tuomas Enbuske kuvaa luterilaista uskoaan: ”Ei kielilläpuhumista, ei ikoneja, ei suitsukkeita – Sana riittää”

Yhteyden luomisella syksyyn

 

Karkussa järjestettävät Starttipäivät käynnistävät Evankelisten opiskelijoiden toiminnan ympäri maata.

Teksti Eveliina Rissanen | Kuvat Evankelisten opiskelijoiden galleria, Petri Vähäsarja

Syksyn ja opiskeluiden alkaessa käynnistyy ympäri Suomea myös seurakuntien ja järjestöjen nuortentoiminta. Helsinkiläinen Evankelisten opiskelijoiden sihteeri Aleksi Kuokkanen on innolla järjestämässä vuoden kohokohtaa, huomenna alkavia Starttipäiviä, jotka pidetään Karkun evankelisella opistolla 22.-24.9.

Dei  Eurovaalit neliöb. 7.5.-3.6.

Paikalle odotetaan paria sataa nuorta ympäri Suomea, jotka tulevat kokemaan yhteyttä, kasvamaan hengellisesti ja viettämään rentoa aikaa yhdessä. Syksyisillä päivillä nuoret saavat kuulla Jumalan sanaa, keskustella ja toimia erilaisissa kanavissa sekä osallistua lauantai-illan huipentumaan, jossa saadaan nauttia musiikista ja talent-kilpailusta.

Syvällisiä teemailtoja

Evankelisten opiskelijoiden työ on aktiivista 11 eri opiskelijapaikkakunnalla ympäri Suomea. Jokaviikkoiset teemaillat, joissa puhutaan elämän ja uskon perusasioista, rytmittävät EO:n järjestämää lukuvuotta.

“Mä tulin itse uskoon parikymppisenä, kun kävelin EO-iltaan, josta en tuntenut ketään.”

– EO-työ on mulle itselleni tosi henkilökohtainen ja iso juttu. Mä tulin itse uskoon parikymppisenä, kun kävelin EO-iltaan, josta en tuntenut ketään. Musta tuntuu, että tulin silloin kotiin ja että Jumala toivottikin: ”Tervetuloa kotiin.” Siellä vaihtui mun valtakunta, Aleksi kertoo.

Tämä artikkeli on lyhennelmä. Lue koko juttu osoitteesta nuotta.com!