Elämäntaito: Päivi Niemi: ”Hetken hyvä kannattaa maksimoida” Ihmisiä ja ilmiöitä: Suomen viihteessä kristinusko näkyy useimmiten joko ahdistavana uskontona tai mitäänsanomattomana harrasteluna

Wondimu Mathewos: ”Nyt on Afrikan aika tulla mukaan lähettämään.”

 

Wondimu Mathewos Kapkaupungin lähetyskonferenssissa. KUVA: JUHANI KOIVISTO

Kapkaupungin lähetyskonferenssiin osallistunut Mekane Yesus -kirkon edustaja on kiitollinen Afrikkaan aikanaan saapuneista lähetystyöntekijöistä.
Wondimun mukaan nyt on Afrikan aika ottaa osaa lähettämiseen.

 

 

SRO Naistenpäivät neliöb. 25.-31.3.

– Haluan kiittää lähetystyöntekijöitä, joita Suomestakin on lähetetty Etiopiaan. He ovat tehneet työtään uskollisesti ja uhrautuen.

– Kun sata vuotta sitten Edinburghin lähetyskokous pidettiin 1910, Afrikka oli paljolti lähetysaluetta. Nyt lähetys on muuttumassa maailmanlaajuiseksi. Tämä kokous haluaa rohkaista meitä afrikkalaisia viemään evankeliumia heille, jotka eivät ole sitä kuulleet. Heitä on paljon, Mathewos toteaa.

Wondimu Mathewos kertoo olevansa Mekane Yesus kirkkoon hiljattain perustetun lähetysjärjestön johtaja.

– Nyt Mekane Yesus – kirkkoon on perustettu lähetysjärjestö, joka kutsuu muitakin jäseneksi yhteiseen työhön. Haluamme tavoittaa erityisesti nuoret. Etiopiassa on 80% väestöstä alle 30-vuotiaita. Lähetämme Etiopiasta myös ulkomaille ammattihenkilöitä tai pappeja tarpeen mukaan. Työ ei aina ole helppoa, Mutta nyt on meidän aikamme tulla mukaan lähettämään, Mathewos sanoo.