Vivamon loma- ja kurssikeskuksen johtajaksi nimitetty Elina Vettenranta

 

– Tuntuu upealta päästä kehittämään Vivamoa, joka on minulle tuttu ja rakas paikka jo lapsuudestani, Elina Vettenranta kertoo.

Kansan Raamattuseuran säätiön Lohjalla sijaitsevan Vivamon loma- ja kurssikeskuksen johtajaksi on nimitetty sosionomi Elina Vettenranta. Hän aloittaa työnsä 10.1.2024.

Elina siirtyy tehtävään Kemistä, Toivola-Luotolan Setlementti ry:n projektipäällikön tehtävästä. Elina Vettenranta on myös laulaja ja on työskennellyt vakituisen työnsä ohella Kansan Raamattuseuran avustavana työntekijänä Kemissä. Elina on luonut yhdessä miehensä, muusikko Karri Perälän kanssa Kemiin Majataloillat. Vuosina 2016–2017 Elina koordinoi Kansan Raamattuseuran Tampereen kaupunkityötä.

– Olen kiitollinen saamastani luottamuksesta ja odotan innolla uutta tehtävääni Vivamon johtajana, Elina Vettenranta kertoo.

IK-opisto neliöb. 15.-28.7.

– Tuntuu upealta päästä kehittämään Vivamoa, joka on minulle tuttu ja rakas paikka jo lapsuudestani. Rukoilin, että valinnassa tapahtuisi Jumalan tahto niin minun kuin Vivamonkin kannalta ja luotan, että Hän minua tässä tehtävässä auttaa.

– Saamme Elinassa monipuolisen, lämminsydämisen ja asioihin tarttuvan johtajan kehittämään Vivamoa, liiketoimintajohtaja Terhi Rajala toteaa.

– Hän tuntee Kansan Raamattuseuran hyvin ja on rukouksen ihminen.