Elämäntaito: Vatikaanin uusi dokumentti listaa ihmisarvon “raskaat loukkaukset” – Ihmisellä on oikeus elämään, ei kuolemaan

Viron kirkon arkkipiispa mukana Lähetyksen kesäpäivillä

 

Ev.-lut. Lähetysyhdistys Kylväjän, Suomen Raamattuopiston ja Suomen ev.-lut. Opiskelija- ja Koululaislähetyksen yhteiset Lähetyksen kesäpäivät järjestetään Suomen Raamattuopistossa tulevana viikonloppuna 14.-16.6.

Kesäpäiville osallistuu muiden muassa Viron evankelisluterilaisen kirkon (EELK) arkkipiispa Andres Põder. Tapahtumassa allekirjoitetaan EELK:n ja Kylväjän välinen yhteistyösopimus.

– Sopimuksen tarkoitus on vahvistaa EELK:n kulttuuri- ja kielirajat ylittävää lähetystyötä, luonnehtii Kylväjän lähetysjohtaja Pekka Mäkipää.

– Kylväjä tukee Viron kirkon oman lähetystyön kehittämistä siten, että kirkko voisi lähettää lähetystyöntekijöitä erityisesti sinne, missä on vain vähän tai ei lainkaan kristittyjä ja kirkkoja. Iloitsemme alkavasta yhteistyöstä, hän jatkaa.

Perheniemi Neliöb. 15.-21.4.

Viron kirkosta Lähetyksen kesäpäivillä vierailevat arkkipiispa Põderin lisäksi lähetyskeskuksen johtaja Leevi Reinaru sekä lääninrovasti Joel Luhamets.

Katso Lähetyksen kesäpäivien ohjelma täältä

 
Artikkelibanneri perussanoma