Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Versopartiosihteerin toimi vakinaistettiin

 

Työsopimus on tehty, toiminnanjohtaja Tommi Koivunen (vas.), nuorisosihteeri Nana Kivimäki ja versopartiosihteeri Ari Kastepohja. Kuva: Hannu Lahtinen

Suomen Vapaakirkon Nuoret (SVN) ry on solminut versopartiosihteeri Ari Kastepohjan kanssa vuoteen 2020 jatkuvan työsuhteen.

Versopartiosihteeri on ollut tehtävässään projektiluonteisesti vuodesta 1.9. 2010 alkaen. Ensimmäinen jakso oli kaksivuotinen, toinen oli vuoden pituinen ja kolmas jakso oli taas kaksivuotinen. Tehtävän jatko on ollut koko ajan sen varassa, miten SVN:n tukirenkaaseen saadaan uusia pysyviä tukijoita, jotka antavat varojaan nimenomaan partiotyöhön.

Kiitos tukijoille

KRS Krito 10.-23.6.

– Nyt tuli aika todeta, että siirrymme projektiluonteisuudesta takaisin tilanteeseen, jossa meillä on kokotoiminen partiosihteeri osana normaalia työtä. Tukirenkaan vahvistuminen, josta kiitos myös versojen Kantokillan aktiivisuudelle, antoi meille mahdollisuuden tehdä tämä päätös, nuorisotyönjohtaja Tommi Koivunen iloitsee.

Kaikki SVN:n työsuhteet ovat viisivuotisia. Ari Kastepohjan sopimus on kolme kuukautta lyhyempi, koska vastaan tulee Kastepohjan eläkeikä. Hän jatkaa tehtävässään kuitenkin vähän yli 65 vuoden ikärajan, koska tehtävän jättäminen vuoden alkupuolella kesken toimintakauden olisi haitaksi työlle.

– Olen kiitollinen versopartiotyön saamasta uskollisesta tuesta, joka mahdollisti minun osaltani pestin jatkamisen tällä tietoa eläkkeelle jäämiseeni asti. Työsopimus on suunniteltu niin, että seuraavan henkilön on hyvä jatkaa työtä kesällä tai syksyllä 2020.

– Versopartio on todella hyvä työkalu saavuttaa nykyajan lapsia ja nuoria. Kristillisyys kohtaa vastustusta tässä maassa ja versopartiokin on saanut siitä osansa. Mutta uskon, että osana seurakunnan työmuotoja sillä on hyvä paikka saavuttaa nuoria ja päästä heitä lähelle. Partiotoiminnassa syntyy tosi kestäviä ystävyyssuhteita ja partiotoiminta tarjoaa sillan nuoruuden vaikeiden vuosien yli, Kastepohja linjaa.

Hannu Lahtinen

 
Päivä artikkelibanneri 11.3.- 2024