Yleinen: Tuomas Enbuske kuvaa luterilaista uskoaan: ”Ei kielilläpuhumista, ei ikoneja, ei suitsukkeita – Sana riittää”

Vapaakirkon lehti valittiin parhaaksi Yhdysvalloissa

 

Parhaaksi valittu The Covenant Companion -lehti osallistui kilpailuun ensimmäistä kertaa.

Suomen Vapaakirkon sisarkirkon (Covenant Church) julkaisema The Covenant Companion -lehti valittiin Yhdysvalloissa parhaaksi kirkkokunnan julkaisemaksi lehdeksi. Valinta tehtiin evankelikaalisten lehtien järjestön (Evangelical Press Association, EPA) vuosikokouksessa 9. huhtikuuta.
Covenant Companion voitti myös toisen palkinnon ulkoasullaan ja yksi lehden kolumnisteista valittiin parhaaksi omassa sarjassaan. Yhteensä lehti sai yhdeksän palkintoa osallistuessaan tänä vuonna kilpailuun ensimmäistä kertaa.

EPA:n jäsenet julkaisevat yli 400 aikakauslehteä, joilla on yhteensä runsaat 20 miljoonaa lukijaa. Palkintoja annetaan yli 60 eri sarjassa.
Companion on enemmän kuin lehti — se on keino jakaa tietoa ja rohkaista ja se toimii vapaakirkollisten yhdyssiteenä.
– Lehtitiimi tekee kovasti töitä tuottaakseen maailmanluokkaa olevan julkaisun ja verkkosivut, jotka sekä julistavat että edistävät kirkon tehtävää, sanoi Covenant Communications -kustantamon johtaja Ed Gilbreath kommentoidessaan palkintoja.

Janoinenlammas.fi neliöb.8.5.-4.6.

Hän iloitsi siitä, että alalla on tunnistettu lehtitiimin laadukas työ. Covenant Companion on 68-sivuinen aikakauslehti ja ilmestyy joka toinen kuukausi.