Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Vapaakirkon Kesäjuhlien VIP-kahviossa virvoitutaan Elävien vesien äärellä

 

Eri seurakuntien yhteistyö näkyy vahvasti Vapaakirkon Kesäjuhlien järjetelyissä. VIP-kahviota vetää Maija Kolu Elävä Vesi -kotiseurakunnasta.

Heinäkuun 1.–3. päivä vietettävien Vapaakirkon Kesäjuhlien VIP-kahviosta vastaavat Rengossa kokoontuvan Elävä vesi -kotiseurakunnan vapaaehtoiset.

Heinäkuun 1.–3. päivä vietettävien Vapaakirkon Kesäjuhlien VIP-kahviosta vastaavat Hämeenlinnan vapaaseurakunnan kanssa vuosia yhdessä muun muassa lastenleirejä järjestäneet Rengossa kokoontuvan Elävä vesi -kotiseurakunnan vapaaehtoiset.

Se että Vapaakirkon Kesäjuhlia on järjestämässä ihmisiä eri seurakunnista, on yksi merkittävä osoitus kristittyjen yhteydestä ja siitä, miten se voi toimia käytännössä. Se on myös yksi juhlien Loistavaa!-teeman tavoitteena, että meillä olisi keskinäinen yhteys kuten Paavali opettaa Efesolaiskirjeen kolmannessa luvussa.

KRS Krito 10.-23.6.

VIP-kahvion tiimi on kasassa jo hyvissä ajoin. Mukana on tiimiä vetävän Maija Kolun lisäksi Elävä vesi -kotiseurakunnasta Jyri Jyrävä, Harri Kolu, Päivi ja Raino Turkki sekä Sari ja Kristo Vartiainen — osa pienemmällä, osa vähän isommalla panoksella. He palvelevat vieraita VIP-kahviossa Ritari-areenan aitiossa, jossa on tarjolla pientä suolaista ja makeaa syötävää, hedelmiä sekä juomia.

Tiimin ennakkovalmisteluihin kuuluu lähinnä suunnittelutyö, sillä luonteensa vuoksi suurin osa tehtävästä työstä tapahtuu juuri ennen juhlia ja niiden aikana.

– Palvelemme kaikkia VIP-kahvion vieraita parhaalla mahdollisella tavalla, tiimiä vetävä Maija Kolu kertoo.

Teksi: Karoliina Leikkari
Kuva: Maija Kolun perhealbumi