Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Vapaa-ajattelijat julkaisi Charlie Hebdo -erikoisnumeron netissä

 

Vapaa-ajattelijain liitto on julkaissut ranskalaisen Charlie Hebdo -satiirilehden erikoisnumeron nettisivuillaan. Julkistamisella halutaan liiton mukaan osoittaa solidaarisuutta lehden toimitukselle, tukea ajatuksen ja sanan vapautta sekä vastustaa terroria.

Vapaa-ajattelijain liiton puheenjohtaja Petri Karisma sanoo, että julkaisussa on kysymys Je suis Charlie -ajatuksen toteuttamisesta eikä liitto halua tutkia, onko lehden jokainen teksti tai kuva sen mielestä korrekti.

– Lehdellä tulee yksinkertaisesti olla oikeus toimia oman maansa lakien mukaan ilman terroriuhkaa, ja sen puolesta tarvitaan yhä edelleen kansainvälistä solidaarisuutta.

Dei, retroäijät, neliöb. 18.-24.6.

Charlie Hebdo -lehden erikoisnumero ilmestyi viime viikolla lehden toimitukseen toissa viikolla tehdyn terrori-iskun jälkeen. Lehti myytiin heti loppuun.

Vapaa-ajattelijain liiton puheenjohtaja Petri Karisma ja opetusneuvos Veikko Pöyhönen vierailevat Radio Dein suorassa Viikon debatissa keskiviikkona 28.1. klo 9-10. Uusinta klo 13-14 ja sunnuntaina 1.2. klo 20-21.

 
Dei, retroäijät, artikkeliban 31.5.- (1/2)