Uusi Raamattu kannesta kanteen -sovellus on julkaistu − laulaja Virpi Kätkä tunnustautuu faniksi

 
Virpi Kätkä talvisessa luonnossa.

Virpi Kätkä löysi Raamattu kannesta kanteen -sovelluksen ystävänsä kehotuksesta ja on kuunnellut Jukka Norvannon raamatunopetuksia nyt parin vuoden ajan. Kuva: Ilkka Kujala.

Täysin uudistettu Raamattu kannesta kanteen -sovellus on nyt ladattavissa sovelluskaupoissa. Laulaja Virpi Kätkä lukeutuu pastori Jukka Norvannon suosittujen opetuksien aktiivisiin kuuntelijoihin.

Virpi Kätkä kertoo pitkään etsineensä merkitystä elämäänsä ja kiinnostuneensa jo nuorena rajatiedosta ja kuolemanjälkeisestä elämästä. Kätkä etsi vastauksia meedioilta, enkelikirjoista ja new agesta, mutta tyhjä olo seurasi. Lopulta vastaus löytyi Raamatun äärellä, ja usko on tuonut Virpi Kätkälle rauhan.

− Minulle Raamattu on ollut vaikea kirja enkä ole sitä siksi aiemmin lukenut. Nyt saan ahaa-elämyksiä joka päivä, ja Raamattu kannesta kanteen -sovellus on mukana jokapäiväisessä elämässäni. Kuuntelen sitä lenkkeillessä ja autoa ajaessa. Tutkimusmatkani Raamattuun on ollut mielenkiintoinen.

Pipliaseura Neliöb. 8.-14.4.

Virpi Kätkä opiskelee tällä hetkellä teologiaa avoimessa yliopistossa ja suunnittelee pyrkivänsä varsinaiseksi opiskelijaksi teologiseen tiedekuntaan. Papin työkään ei ole poissuljettu vaihtoehto tulevaisuudessa.

Myös räppäri ja elinkautisvanki kertovat, mitä raamattusovellus heille merkitsee

Virpi Kätkä on mukana uuden Raamattu kannesta kanteen -sovelluksen videokampanjassa. Hän haluaa omalla esimerkillään rohkaista muitakin Raamatun äärelle.

Kätkän lisäksi sovelluksen tarjoamien raamatunopetusten merkityksestä oman elämänsä käännekohdissa kertovat ex-elinkautisvanki Lauri Johansson sekä räppäri Daniel ”Dani” Karjalainen.

Medialähetys Sanansaattajien (Sansa) tuottama Raamattu kannesta kanteen -sovellus sisältää 1434 raamatunopetusta, ja niissä käydään koko Raamattu läpi. Täysin uudistettu, Android- ja iOS-laitteille julkaistu sovellus sisältää lisäksi paljon uusia, käyttäjien toivomia ominaisuuksia.

Sovelluksessa voi mm. seurata kuuntelun edistymistä Raamatun läpi, tallentaa omia kuuntelutietoja ja kelata tai nopeuttaa kuuntelua. Lisäksi sovelluksen kautta voi lukea ajankohtaisia uutisia medialähetystyöstä.

Raamattu kannesta kanteen on jatkunut radiossa jo 25 vuotta

Sansan viestintäjohtaja Mervi Viuhkon mukaan uusi, käyttäjille maksuton sovellus on merkittävä panostus raamatunopiskeluun kannustamisessa. Edellinen sovellus on vuodelta 2015, ja nyt oli aika uudistaa sovellus vastaamaan tämän päivän tarpeita.

− Tarjoamme nykyaikaisen tavan opiskella Raamattua. Raamatun opiskelu on sijoitus, ja toivomme, että sovelluksen käyttö on elämää rakentava ja rikastuttava kokemus.

Raamattu kannesta kanteen -opetuksista on tehty myös ohjelmasarja, joka on kuulunut radiossa maaliskuusta 1997. Nykyisin ohjelma on kuultavissa Radio Deissä ja Järviradiossa viitenä päivänä viikossa. Se tavoittaa radiossa yhteensä noin 150 000 kuuntelijaa viikoittain.

Lisätietoa sovelluksesta sekä Virpi Kätkän, Lauri Johanssonin ja Dani Karjalaisen videot

 
Sansa artikkeliban.12.2.- MJa