Uutiset: Intialainen Vishal Mangalwadi toivoo länsimaiden palaavan koulujensa ja yliopistojensa kristillisille juurille

Uskovaiset nuoret -toiminta kehittyy ja laajenee

 

Suomen suurin kristillinen nuorten nettiyhteisö Uskovaiset nuoret on aloittanut yhteistyön Patmos Lähetyssäätiön kanssa käynnistämällä säännölliset Uskovaiset nuoret LIVE -radiolähetykset nuorille Radio Patmos -kanavalla. Lähetysten juontajana on aloittanut Uskovaiset nuoret -ryhmän pääylläpitäjän tehtävät jättävä lempääläläinen Miika Korkatti.

Radio Patmoksen ohjelmat lähetetään pääkaupunkiseudulla taajuudella 107,4 MHz vuoden loppuun asti, minkä lisäksi kanava on kuultavissa internetissä osoitteessa www.patmos.fi. Uskovaiset nuoret LIVE -lähetykset ovat suoria, jotta nuoret voivat kommentoida niiden sisältöä reaaliajassa.

”Laitamme Uskovaiset nuoret -ryhmään lähetysten ajaksi keskusteluketjun, jonka kautta nuoret pääsevät mukaan studiossa käytävään keskusteluun”, Miika Korkatti kertoo.

Dei  Eurovaalit neliöb. 7.5.-3.6.

Myös ohjelmien sisältö rakennetaan sosiaalisesti ryhmän jäsenten kesken.

”Ennen suoraa radiolähetystä keräämme yleensä ryhmän jäseniltä kommentteja liittyen ohjelman aiheeseen. Studiokeskustelun sisältö rakennetaan näiden kommenttien pohjalta, ja kommentteja luetaan myös suorassa lähetyksessä”, Korkatti kuvailee.

Muutoksia organisaatiossa

Radiolähetyksiä juontava Miika Korkatti on myös ilmoittanut lopettavansa Uskovaiset nuoret -ryhmän pääylläpitäjän tehtävät, mutta jatkavansa kristillistä työtä muiden projektien parissa. Ryhmän perustanut Korkatti ehti toimia ryhmän pääylläpitäjänä lähes puolitoista vuotta.

”Olen kiitollinen Jumalalle kaikesta siitä, mitä olen saanut ryhmältä ja sen jäseniltä. Olen kokenut, että Uskovaiset nuoret -ryhmässä on asunut ihmeellinen siunaus ja yliluonnollinen varjelus sen perustamisesta lähtien.”, Korkatti kirjoittaa Facebook-sivullaan.

”Kiitän kaikkia nuoria ja aikuisia, ystäviä ja perheenjäseniä, jotka ovat tukeneet minua tehtäväni aikana ja tehneet Uskovaiset nuoret -ryhmän menestyksen mahdolliseksi. Kiitän kaikkia nykyisiä ja aiempia ylläpitäjiä, yhteistyökumppaneita ja seurakuntia, jotka ovat olleet merkittävällä tavalla rakentamassa yhteistä näkyä. Haluan kiittää teitä kaikkia myös siitä luottamuksesta, jota olen näinkin nuorena miehenä saanut nauttia kantaessani tätä painavaa taakkaa ja vastuuta.”, hän toteaa.

Korkatin jälkeen ryhmän pääylläpitäjän tehtävää tulee hoitamaan helsinkiläinen Mikael Elmolhoda, ja varapääylläpitäjän tehtävää tamperelainen Jasmiina Parkkinen. Ryhmään aiotaan myös rekrytoida lähitulevaisuudessa uusia ryhmän hyvinvoinnista huolehtivia ylläpitäjiä, sekä nuorille henkilökohtaista keskusteluapua tarjoavia tukihenkilöitä.

Rukous- ja rohkaisukeskeinen työnäky jatkuu

”Uskon, että Jumala haluaa tänä päivänä johdattaa meidät kaikki kysymään itseltämme: ’Mitä juuri minä voisin tehdä, jotta muut ihmiset tulisivat siunatuiksi sanojeni ja tekojeni kautta?’, Elmolhoda innosti nuoria jatkamaan Uskovaiset nuoret -ryhmän rakentamista vastuunvaihdoksen yhteydessä ryhmässä julkaistussa viestissään.

Viestissä korostetaan, että Uskovaiset nuoret -ryhmä jatkaa vastuunvaihdoksen jälkeen toimintaansa samalta perustalta kuin aiemminkin. Työn tavoitteena on evankeliumikeskeinen, sielunhoidollinen, rukoukseen ja rohkaisuun keskittyvä ryhmä, joka tarjoaa nuorille mahdollisuuden innostaa toisiaan elämään Jeesuksen jalanjäljissä ja vaikuttaa omaan ympäristöönsä lähimmäisenrakkauden mukaisesti.

Lähde: Nuotta.com
Lue Miika Korkatin kirjoitus vastuunvaihdoksesta
Tutustu Radio Patmokseen